maandag 26 oktober 2015

Sure step vloer

Dankzij het sprankelende dessin een frisse antislipvloer. Voorzien van een duurzame, gekleurde 1 PVC slijtlaag. Kortom, een vloer met een mooie en heldere uitstraling. Een uitgebreid palet van kleuren met veel variatie in intensiteit, verzadiging en helderheid.


Specificaties: R1 ESf, TRRL≥3 . U kunt kiezen uit een robuust betondessin of een eigentijds granietdessin in zwart- en wittinten.

In ruimtes waar een verhoogd sliprisico is door een continue vervuiling van de vloer , is Safestep de oplossing. Juist in deze gebieden is morsen vrijwel niet te voorkomen, doordat er bijvoorbeeld gewerkt wordt met vloeistoffen. Het gebruik en de gebruiksintensiteit bepaalt welke Safestep vloer voor uw situatie het meest.


Een bijzondere vloer die grote ruimtes een monumentale uitstraling geeft dankzij het subtiele spikkeleffect. Een uniek dessin met een geheel nieuwe look. De chips in de transparante slijtlaag zorgen voor een verrassende dieptewerking en maken de vloer stijlvol. De collectie is beschikbaar in twintig kleuren.


De textielstructuur prikkelt de zintuigen en geeft de vloer een vriendelijke uitstraling. Ook in de dessins is veel variatie te vinden, van natuurlijke houtdessins tot kleurrijke abstracte vloeren.

Een modern dessin met het aanzien van steen en een hoge anti-slip waarde, uniek in vinyl. In een combinatie van graniet en tegels of in tegels met een fantasiepatroon. Dit product heeft uitstekende antislipeigenschappen, bij gebruik zowel met als zonder schoenen. Speciaal voor gebieden waar zowel blootvoets als op schoenen gelopen wordt, zoals kleedkamers. Surestep : voor algemeen gebruik en ruimtes met . De subtiele, vuilverbergende instrooiing is perfect . Slipvastheid uitgelegd 4. Step: een veelzijdig kwaliteitsproduct 5. Altijd de juiste vloer 6. Duurzaam vinyl van Forbo Flooring 18.


Tandartspraktijk – Sure - step geplaatst met hol plinten t. Mooie antislip vloer geplaatst bij een tandartspraktijk in Rotterdam met speciale hol plinten. Step schoonmaak en onderhoud 16. Hol plinten zorgen er voor dat het vuil niet in de hoeken gaat zitten en het makkelijker schoonmaken is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts