donderdag 15 oktober 2015

Bruynzeel parket

Deze bruynzeel polish zet oppervlakkige krasjes dicht en voorkomt slijtage van de lak. De bruynzeel parketpolish bevat anti-slip bestanddelen en is verkrijgbaar in glans en in mat. Het product zorgt voor een reiniging en herstelt bovendien ook de glans, dus vliegen in klap! Dit product is een speciale reiniger om uw vloer snel en streeploos te ontdoen van vlekken en vuil.


Deze snelreiniger kunt u gebruiken op uw gelakte houten of kurkvloer.

Bruwax vloerolie is bestemd voor houten vloeren, sportvloeren, betonvloeren, asfaltvloeren en hardhouten trappen. Bruynzeel Bruwax Vloerolie toepassing. De meest volledige site met ruim 66. De Zwitserse moeder Bauwerk AG heeft besloten de verliezen van het bedrijf niet meer te financieren.


Hierdoor dreigen mensen op straat te komen staan. De keten bestaat uit elf grote showrooms in onder meer Amsterdam, Rotterdam, . Hout is de passie en de historie van het bedrijf. Daarom kiezen zij voor Hollands hout.

Naast het lokaal geoogste hout (rood eiken) worden de houten vloeren ook bewerkt . Onderhoudsproducten voor parket die het u nog makkelijker maken. Voor gelakt parket en kurkvloeren met toplaag. Reinigt en herstelt tegelijkertijd de glans. Op werkdagen voor 22:uur bestel morgen in huis. Kenmerk is de nadruk op kwaliteit en techniek, oplossingen voor zowel maatwerk op architect niveau als ook op privevlak.


Er is veel kennis en knowhow in huis. Wanneer u op zoek bent naar . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Die in kleur variëren van héél licht tot heel donker. Prachtig mooi parket , wij vinden het echt een aanwinst. Veelgestelde vragen over onze vloeren vind je hieronder beantwoord. Of het nu over patroonvloeren, brede delen of Hollands hout gaat.


Ze zijn bijzonder trots op hun geschiedenis. Geen wonder, want ze staan bekend om puur vakmanschap en kwaliteit met een prachtig natuurproduct: hout. De internetspecialisten van Pippali zijn verantwoordelijk voor alle communicatie via het web.

Modern of klassiek, glad of passend verouderd: ons aanbod is groot en divers. Koop of Verkoop bruynzeel op Marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts