vrijdag 30 oktober 2015

Onderhoud parketvloer olie

In onze webwinkel zijn alle producten te vinden om uw vloer weer schoon te krijgen, schoon te houden en te beschermen tegen vocht en vuil. Wat is een geoliede vloer? We spreken van een geoliede vloer ( olievloer ) wanneer uw houten vloer . Hardwax- olie is een combinatie van natuurlijke oliën en wassen.


Welk onderhoud vraagt mijn geoliede houten vloer ? Dweilen met water en speciale zeep.

Met AQUAMARIJN geolied parket is zeer bestendig, maar laat gemorste vloeistoffen beter niet te lang liggen. Vlekken die in het normale . Het onderhoud van de parketvloer is vrij simpel. Er zijn manieren om uw olie of hardwax olie parketvloer er weer mooi uit te laten zien. Zorg er ook voor dat je altijd een ontvetter specifiek voor geolied parket in huis hebt, voor het geval dat er iets gemorst wordt. Een of tweemaal per jaar, na een grondige schoonmaakbeurt, behandel je het parket met onderhoudsolie.


Dit doe je met behulp van een verstuiver en vervolgens goed uitwrijven . ONDERHOUD GEOLIED PARKETVLOER.

De eerste dagen na het oliën zijn zeer belangrijk. Je mag dan niet met water op het parket en het parket mag dan ook niet worden afgedekt met bvb karton. De olie moet voldoende uitharden.


Wij van Parket Onderhoud Service zetten graag uw houten vloer op professionele wijze in de olie. Wilt u zelf uw houten vloer oliën, dan is het verstandig dat u dat heel zorgvuldig doet en de volgende stappen te volgen. Een houten vloer tijdens het oliën.


De kleur van een vloer verandert . Levertijd: tot werkdagen. Woca Onderhoudsolie is hét product voor het onderhoud van geoliede houten vloeren. Het is zowel handmatig als machinaal eenvoudig aan te brengen. Ook is het geschikt voor kinderspeelgoed. Olievloeren moeten regelmatig met zeep worden gereinigd en hebben het eerste jaar soms nog wat extra onderhoudsolie of -pasta nodig voordat het verzadigingspunt bereikt is.


Hierna neemt het onderhoud juist af. Een olievloer kan plaatselijk gerepareerd of opgefrist worden. De behandeling met parketolie is erg populair, aangezien dit dezelfde prachtige uitstraling oplevert als veel exotische houtsoorten hebben. Waar je aan moet denken als je jouw geoliede houten vloer onderhoudt: Gebruik een speciaal olieproduct voor het onderhouden en beschermen van je geoliede . Advies: Producten voor Parket - Onderhouden.


Om uw houten vloer langer als nieuw te houden, moet u deze zorgvuldig onderhouden.

Bij het schuren van de parketvloer ontstaan er in het hout microscopische hoogte verschillen. Dit zijn eigenlijk een soort open poriën. Bij geoliede vloeren komt er olie op de vloer.


Deze olie verzadigd het hout van de vloer zodat deze waterafstotend wordt. De microscopische hoogteverschillen blijven in de vloer wel . Cavallo Floors Onderhoud Geoliede Vloeren. Het duurt altijd enige tijd voordat de olie op de houten vloer volledig is uitgehard. Het is dan ook aan te raden om de vloer tijdens het uithardingsproces zo min mogelijk te belasten. Parketolie voor het onderhoud van geolied parket : V3 fabrikant van oliën, verf en onderhoudsproducten voor geverniste en geoliede parketvloeren biedt een compleet assortiment producten.


Bezoek de site van Vvoor meer informatie en bekijk de verschillende productkaarten. Je houten vloer goed onderhouden en afwerken bepaalt het karakter van de vloer. Bij een geoliede vloer wordt er gesproken van een houten vloer of parketvloer die is behandeld met een onderhoudsolie of impregneerolie.


Door uw vloer te behandelen met onderhoudsolie , geeft u de vloer een natuurlijke uitstraling. Door de behandeling met een speciale olie wordt uw vloer beschermd tegen indringend . Uw parketvloer werd behandeld met OSMO Hardwax olie. Dit is kwalitatief een van de beste producten op de markt en combineert het fraaie uitzicht van een geboende vloer met het gemakkelijke onderhoud van een geverniste parket.


Opdat uw massief parket met de jaren een nog mooiere uitstraling zal krijgen is een. Welkom op de website van Onderhoud van parket. Ook voor parket onderhoud kunt u bij ons terecht.


Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf voor het schuren en . Met olie krijgt je vloer bescherming met behoud van de natuurlijke uitstraling. Zie het in dit stappenplan. Hoe gaat dat in zijn werk?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts