vrijdag 16 oktober 2015

Landelijke stenen vloeren

Landelijke tegels voor op de vloer of de wand. Portazul heeft een ruim aanbod zoals diverse soorten landelijk hout. Echt kiezen doe je waar veel keuze is.


Selecteer uit een overvloed aan gezellige landelijke tegels dat ene persoonlijke tegeljuweeltje! Natuursteen vloeren en keramische vloeren , keramisch parket, wandtegels, steenstrips, decortegels c. Leisteen, Bourgondische dallen, Travertin, Kerkvloeren, Boerenplavuizen, Desert Black, Vietnamees hardsteen, Belgisch blauw hardsteen, Estrikken, .

Antieke vloerstenen voor een rustieke en landelijke inrichting. Vloeren bestaan er in allerlei soorten en materialen. Wie een stenen vloer verkiest boven een houten plankenvloer of parket, vindt bij Antieke bouwmaterialen Verschaeve een ruime keuze antieke stenen vloeren , vloertegels en zelfs wandtegels.


Robuuste houten kasten en authentieke stoere tafels worden gecombineerd met natuurlijke en ruwe materialen zoals linnen voor op de comfortabele bank en natuursteen tegels op de vloer. In deze landelijke stijl ziet u vaker een mooie krijt- of kalkverf voor op . Gezellig, geborgen, huiselijk. Met hout, pastel en off-white tinten als basis.


Een woonstijl met warmte.

De accessoires, de vloer en de betegelde wanden zorgen voor de accenten, die je op verschillende manieren kunt invullen. Ook bekend als (keuken) tegels in landelijke stijl. De uitstraling van een houten vloer of een stenen vloer.


PVC stroken zijn onderhoudsvrij en slijtvast. Dankzij moderne prints zijn er vele mogelijkheden. Bekijk alle mogelijkheden op het gebied van PVC vloeren in onze . Vloertegels voor inkom - woonkamer. Ontdek vloeren voor inkom en woonkamer in landelijke , moderne en klassieke stijl!


Wie het heeft over een rustieke stijl, denkt in de eerste plaats vaak aan natuursteen. Niet onlogisch, de meeste landelijke woningen zijn traditiegetrouw uitgerust met vloertegels in natuursteen. Het is een natuurlijk product dat beschikbaar is in verschillende kleuren. De tegels zijn slijtvast en gaan lang mee. Door de vele kleurschakeringen en bewerkingen zorgt een natuursteen vloer altijd voor een uniek eindresultaat.


Er zijn vele mogelijkheden met natuursteen, van strak en modern tot landelijk of klassiek. Wellicht heb je al voor ogen welke natuursteen vloer je wilt, misschien heb je nog geen enkel idee. Kies je voor het onderhoudsgemak van een keramische tegel?


Of geniet je liever van de warmte van een houten parketvloer ? Hieronder vind je een overvloed aan inspiratie om de juiste keuze te maken!

Kerkdal tegels zijn een natuursteen soort dat je kunt terugvinden op onze impermo website. Deze is uiterst geschikt voor een landelijke woonstijl. Bent u op zoek naar een authentieke, doorleefde vloer voor een interieur in landelijke stijl? De oude plavuizen van Kersbergen zijn ruim 2jaar oude en stuk voor . We verkopen tegels die zowel voor landelijke , klassieke als moderne tegelvloeren geschikt zijn. Kersbergen geeft u graag een inzicht in de mogelijkheden in natuursteen vloeren.


Met behulp van een uitgebreide showroom met daarin vloeren vanuit de gehele wereld zoeken de specialisten van Kersbergen samen met u naar een passende vloer betreft afwerking, woonwensen en interieurstijl. Ontdek en bewaar ideeën over Stenen vloeren op Pinterest. Meer ideeën over Keuken vloeren, Tegelvloeren en Keukenvloer.


Vintage Ceramic Terre Nuove 60xcm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts