dinsdag 27 oktober 2015

Paaltjes met ketting

Palen en ketting ofwel kettingpalen zijn een makkelijke manier om een locatie af te sluiten. Met PVC ketting en de juiste kettingpaal heeft u altijd een nette oplossing voor afbakening die u ook elders kan gebruiken. Op zoek naar afbakeningspalen met kettingingen.


Koop je afbakeningspaal met ketting bij Manutan. Snelle en betrouwbare levering! UV-bestendige kunststof ketting en kunststof kettingpalen in rood met wit of geel met zwart.

Metalen kettingpaal met zware voet en verzinkte ketting. Maak belangrijke besparingen voor uw onderneming op een grote selectie van Paaltjes en kettingen. Bestel nu onmiddellijk op onze site om van de snelle levering te genieten. Specialist in Signalisatie en Straatmeubilair. TRAFFIC-shop is specialist in verlichte en niet verlichte signalisatie.


Alle bakens voor op de werf- of werkvloer en het beste aanbod verkeersspiegels en drempe. Vind alle Afzetpalen en - kettingen voor magazijn die u nodig heeft in ons ruim aanbod van Afzetpalen voor magazijn. Safety Made Easy door Seton.


STANDARD GOLF KETTING PAAL CM GROEN.

Te gebruiken als afscheiding bij bv verbouwing of feest e. E- mailadres: Wachtwoord: Inloggen. Verzinkt ketting hekwerk x 5. Dit hoogwaardige hekwerk heeft een simpel en praktisch ontwerp dat in elke tuin past. Deze set is gemaakt van verzinkt staal waardoor het zowel stevig als duurzaam is. Deze palen en paaltjes , welke men baken noemt, zijn noodzakelijk, als het er op aan komt om den afstand van de eene plaats tot de andere te meten: de lengte van eenen weg of van eene sloot, bij voorbeel wordt gemakkelijk gevonden, wanneer men langs den kant voortgaat, of den ketting in deze rigting voortsleept,. Barricadeer mogelijke gevarenzones door middel van draagbare plastic paaltjes en kettingen.


Deze zijn licht en toch duurzaam, ideaal voor binnen- en buitengebruik, tijdelijk of permanent. De onderdelen (paal en ketting ) bestaan uit polyethyleen met volgende . Anti-parkeerpalen rustiek aluminium. Duurzame fraai vormgegeven antiparkeerpalen cq afzetpalen, met een fraaie rustieke vormgeving. Van gegoten aluminium met een stalen kern. Afgewerkt in een fraaie antraciet-grijze kleur.


Wij kunnen zeker en vast helpen. Klik op de foto voor meer informatie. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts