donderdag 29 oktober 2015

Travertin vloer onderhoud

We zullen u alles vertellen . Vloer onderhoud van travertin , eenvoudig zelf travertin schoonmaken. Professionele natuursteen technieken zoals het travertin polijsten, travertin slijpen of schuren en het impregneren van travertin. Wij kopen dat bij een grote bouwmaterialen handel, geen Gamma o. Kost ons bijna €1- per liter.

Travertin tegels schoonmaken. Voor hal, keuken en WC gebruiken wij liter in jaar. Er komt een matte glans over. Veel plezier aan uw vloer. Heeft u een travertin vloer in uw woning?


De kans is groot dat deze vloer na verloop van tijd een doffe kleur krijgt en steeds meer krassen gaat bevatten. Met het juiste travertin vloer onderhoud is het mogelijk om dit zo goed mogelijk tegen te gaan!

Hoe voert u het travertin vloer onderhoud momenteel uit? Doordat travertin vloeren vallen onder de natuurproducten hebben deze een hoge kwaliteitswaarde en kan een travertin vloer een leven lang meegaan, mits de vloer op de juiste wijze onderhouden. Naast de mogelijkheid om een travertin vloer te polijsten kunt u ook kiezen voor andere vormen van travertin voer onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan een travertin vloer schuren of een travertin vloer impregneren.


Een travertin vloer polijsten, hoe werkt het? Een geschikte grondreiniger hiervoor is de Rvan Moeller. Wanneer de vloer licht, kunt u deze na ca.


In de volgende 3-maanden (bij verlijming) of 6-maanden (bij specie) mag de vloer. Onderhoud en verwerking:. Uw travertin vloer laten reinigen? JNC vloeronderhoud is specialist op het gebied van hardstenen vloeren.


Voordat u de bescherming van stap gaat toepassen. Vraag nu een gratis proefreiniging aan! In specie gezette oppervlakken ca. In lijm gezette vloeren ca.


Floormanager is specialist in onderhoud en glansherstel.

We zijn druk bezig met klussen in ons nieuwe huis. In de woonkamer, keuken, bijkeuken en hal ligt een travertinvloer en deze is op een aantal plekken nogal dof, maar ook gewoon heel erg vies. Het gebruik van deze kalksteen als exclusieve bevloering gaat terug tot in de oudheid. Klikt u op een van de afbeeldingen om meer informatie over het product te krijgen. De goedkoopste in natuursteen vloeronderhoud.


Een mooie travertin op je terras of binnen in de keuken of de woonkamer: die wil je natuurlijk zo lang mogelijk zijn karakteristieke warme uitstraling laten behouden. Als je deze aandachtspunten in de gaten houdt, blijft je travertin lang mooi. Tips om een travertin vloer te reinigen en onderhouden zoals het hoort. Het uiterlijk van de steen kan verschillen, en er zijn vloertegels van verkrijgbaar in. Een vloer van natuursteen is een lust voor het oog.


Natuurstenen tegels zijn in vele variaties verkrijgbaar en hebben een luxueuze uitstraling. Heij marmer is gespecialiseerd in het totaal onderhoud van uw natuurstenen vloer voor bedrijven en particulieren. Marmer neemt snel vloeistoffen op . Wat kunt u van Heij marmer verwachten.


Het slijpen, reinigen, polijsten, repareren en impregneren van. Reken voor renovatie en onderhoud van natuursteen op Procobel. Onze ervaren vakmensen kunnen zowel uw hardsteen, marmer of travertin als uw graniet, leisteen of kwartsiet vloer renoveren.


Voor de renovatie en het onderhoud van een natuurstenen vloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts