dinsdag 20 oktober 2015

Systeemplafonds nl

Geen bezorgkosten bij montage! Meer dan jaar ervaring. Obimex is groothandel in hoogwaardige systeemplafonds , van onder andere Rockfon, Armstrong en Ecophon.


Op zoek naar systeemplafonds in regio Utrecht, Almere of Amersfoort? Kom een kijkje nemen in onze showroom. Opzoek naar systeemplafonds ?

Bij ons hoef je niet te wachten op een prijs voor je systeemplafonds. Zonder verassingen achteraf. Professioneel, snel en klantgericht. Ons motto luidt: zeg wat je doet en doe wat je zegt.


Systeemplafond monteren en leveren tegen lage prijzen. Levering en montage door heel Nederland. Offerte binnen minuten. Tevens kunt u een compleet systeemplafond kopen of alleen plafondplaten kopen.


Wilt u advies voor plafondplaten Bel ons gratis.

Heerde levert al meer dan jaar kwaliteit systeemplafonds en wanden, ook Metalstud plafonds en wanden. Bekijk de voorbeelden op de onze website! Wij hebben een ruim assortiment aan afbouw materialen voor alle doeleinden. Bestel uw plafond online bij Bestelplafond. Wij zijn gespecialiseerd in de interieurbouw van systeemplafonds , wanden en verlichting.


Neem gerust een kijkje op onze site! Kijk ook eens in onze gallery! Plafondwereld is specialist in het leveren en monteren van plafond - en wandsystemen door heel Nederland. Ook leveren en monteren we verlichting in alle soorten en maten. Plafondplaatje levert oa de merken OWA, Rockfon en Armstrong.


Zowel inbouwspots als TL armaturen. Wij zijn een enthousiast bedrijf en richten ons primair op het . Voor alle systeemplafonds , Metal Stud wanden, verlichting en akoestische problemen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor scheidingswanden en professionele projectverlichting. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een plafond of wand van topkwaliteit garanderen. Onze medewerkers monteren uw . In ons magazijn kunt u ook terecht voor de levering van allerlei plafond materialen.


Welkom bij Hoogenboom Plafonds!

Wij leveren en monteren verschillende plafondsystemen, verlichting en akoestische panelen. Voor iedere ruimte bieden wij een duurzame en . Wij zijn gevestigd in Hoogeveen maar ons werkgebied is Nederland en BelgiĆ«. De vakkundige aanpak van Marvo systeemplafonds kenmerkt zich door korte lijnen en duidelijke communicatie. De medewerkers van Marvo systeemplafonds staan voor kwaliteit en brengen jarenlange ervaring mee in nieuwe projecten.


Peereboom systeemplafonds , beter bekend als Harry Plafond te Wolvega voor levering en installatie van elk soort systeemplafond. Harry Peereboom (in de volksmond Harry Plafond ) is al vele . Igte Plafond en Wand is gespecialiseerd in systeemplafonds en wanden in de ruimste zin van het woor inclusief verlichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts