dinsdag 27 oktober 2015

Onderdelen voor vouwgordijnen

Alle (reserve) onderdelen voor de diverse soorten en merken vouwgordijnsystemen van vroeger en nu. Onderdelen - vouwgordijnsystemen. KOORDKLEM TRANSPARANT OF WIT Deze klemmetjes worden onderaan de blind genaaid , daar . Koop bij de fabriek en bespaar tot wel ! Wij produceren alle soorten zonwering, waaronder jaloezieën en rolgordijnen, in onze fabriek voor u op maat.

Bekijk nu de onderdelen van de vouwgordijnen bij Forinn! Monteer uw nieuwe vouwgordijnen zonder te schroeven met onze vouwgordijn onderdelen. Bekijk ze snel op de website om te zien wat de mogelijkheden voor u zijn.


Zelf vouwgordijnen maken? Dit systeem bevat alles wat u nodig heeft om zelf een vouwgordijn te maken. Houdt u hierbij aan de wasvoorschriften zoals die bij de stof vermeld staan.


De touwtjes die aan de achterzijde van het vouwgordijn lopen kunt u loshalen uit de onderste.

Geen ander type raamdecoratie brengt zoveel sfeer in uw interieur als een mooi vouwgordijn , gemaakt van een exclusieve designstof en tot in detail afgewerkt. Snelle levering en gratis bezorgen. Onze vouwgordijnen worden exact voor u op maat gemaakt tot maar liefst 4cm.


De maximale te bestellen hoogte is 2cm. U heeft keuze uit inbetweenstof of het dikkere gordijnstof. Daarnaast hebben wij stoffen in linnenstructuur, fijn geweven en een samenstelling met katoen. Met de onderdelen van Trisq.


Ik kan nog enkele complete rails en roedes op maat maken uit mijn rest stock ! TIP, start niet met pvc rails of low budget roedes, dit zijn onderdelen die jaren meegaan. En eens je eest zo een goedkoop houten roedetje hebt opgehangen zit je soms in de problemen voor een mooie . Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Op zoek naar vouwgordijnen ? Mooie vouwgordijnen in alle kleuren en vouwgordijnen op maat. Ook vouwgordijnen verduisterend.


Bestel nu bij GAMMA online. Een gebroken runner, een geknapt spankabeltje, een defecte kettingbediening, kleine dingetjes waardoor grote problemen ontstaan.

Geen zorgen, wij hebben de meeste onderdelen voor bijv. Curva rails, KS- rails, etc. Daarom zijn ze voor veel interieurs de perfecte oplossing. Verduisteren zonwerend en sfeervol.


Vouwgordijnen passen naadloos bij elke stijl. Welkom bij swingparts de specialist op het gebied van sfeervolle raambekleding. Al jaar een begrip op het gebied van raamdecoratie onderdelen.


Heeft u hulp nodig of advies bij het vinden van het juiste onderdeel dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts