vrijdag 16 oktober 2015

Horren voor aluminium kozijnen

Dé voorzethor voor aluminium kozijnen. Deze raamhor kan op een eenvoudige manier worden geplaatst of verwijderd dankzij de RVS clickers. Deze clickers voorkomen boren en schroeven en dus beschadiging van het kozijn. Als specialist op het gebied van horren en hordeuren bieden wij u uitstekende prijs- kwaliteit verhouding.


Een inzethor is de ideale toepassing voor draai-kiepramen.

De inzethor is zeer eenvoudig te plaatsen. Het plaatsen van de inzethor gebeurt van. Maar het grote nadeel hiervan zijn natuurlijk de insecten die dan naar binnen komen.


De beste oplossing hiervoor is een hor in uw kozijn plaatsen. Een voorzethor of inzethor is eenvoudig te plaatsen en te verwijderen. U hoeft dit type hor namelijk niet vast te schroeven, want hij zit ingeklemd in het kozijn.


Dankzij de slanke aluminium profielen moet u de hor er zelfs niet uitnemen als u het kozijn sluit.

Handig bij draaikiepramen! Onze horren zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Ze hebben daardoor een lange levensduur.


Het frame is gemaakt van een stevig aluminium , waardoor de hor bijna onverwoestbaar is. Het bijzondere Reynaers CS38SL profiel is erg gewild in moderne nieuwbouw en . Zodoende garanderen wij een zeer lange levensduur. Aluminium is een duurzamer materiaal dan hout. Een voordeel van aluminium kozijnen ten opzichte van kunststof kozijnen is dat deze niet elektrostatisch zijn en zodoende geen stof en . Klemhorren : de oplossing voor aluminium draaikiepramen. De klemhor is de perfecte oplossing voor aluminium draaikiepramen (ook wel kiepkantelramen genoemd).


Schipper Kozijnen heeft diverse producten om uw woning vrij te houden van insecten. Muggen, vliegen, wespen kunt u buiten houden. Voor vrijwel elk raam of deur is wel een oplossing. De systemen zijn zo ontwikkeld dat de functies van het raam of de deur behouden blijft, u hoeft de horren dus niet te verwijderen. Dit betekent jeukende bulten, slecht slapen en veel overlast.


De oplossing is simpel… horren.

Belangrijk is dat men frisse lucht naar binnen laat, maar de insecten buiten houdt. De raaminzethor is met één klikbeweging . Behalve kunststof- kozijnen , deuren en schuifpuien, biedt kozijnen -inkoop. Venlo (Limburg) ook de mogelijkheid om horren te bestellen. Een aluminium inzethor , ook wel inklemhor genoem past in vrijwel elk houten, kunststof en aluminium raam wat naar binnen opendraait of kiept zoals draaikiepramen. De dunne flens van slechts mm zorgt ervoor dat de hor zich klemt tussen het raam en het kozijn.


Schroeven of boren is hierdoor niet nodig. Instructievideo voor het monteren van de Horren. Deze hor heeft een aluminium frame voorzien van gaas. Het is niet nodig om de hor te . De hor is eenvoudig uitneembaar.


Horren op maat van gemoffeld aluminium altijd in exact dezelfde kleur voor elk kozijn , buitendeur of schuifpui van Profel. Wij maken inzethorren voor door ons geleverde kunststof kozijnen. Deze inzethorren zijn zonder montage direct en eenvoudig te plaatsen en ook weer uit te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts