vrijdag 30 oktober 2015

Dauby pure

Details maken het verschil. Geef uw huis een unieke toets met authentiek meubel- en deurbeslag. Het zijn creaties uit het begin van de Avant-garde, deze getuigen van een periode toen het begrip design nog aan zijn opmars moest beginnen.


Dauby zou Dauby niet zijn als we niet verder zouden ontwikkelen. Het gaat om meubelknopjes en voordeurgrepen in het vertrouwde design, maar dan net iets anders. Dauby werkt uitsluitend met natuurlijke materialen zoals brons, wit brons, verzilverd wit brons, britannium metaal en gietijzer, kortom mooie tijdloze materialen.

Alle producten die Dauby vervaardigd worden op authentieke wijze gegoten in zandmallen en daarna verder met de hand afgewerkt. Ambachtelijke tegels geven uw woning karakter. Wilt u ons tegelaanbod ontdekken? Op zoek naar unieke accessoires voor uw badkamer en keuken?


Uitstraling, duurzaamheid en onderhoudsgemak staan bij Dauby voorop! Als trendsetter in deur-, raam- en meubelbeslag is het voor Dauby belangrijk om te innoveren en nieuwe tendensen te lanceren. Materialen zoals gietijzer en messing zijn gekend in de wereld van deurbeslag.


Deze materialen zijn meestal nog bewerkt met bijvoorbeeld een vernislaag. Pure meubel- en deurbeslag.

Een huis kopen en inrichten vergt veel tijd en aandacht, ook voor de details. Een deur of een raam krijgt pas de juiste uitstraling dankzij de aangepaste raamkrukken en deurklinken. Dat men op zoek is naar warmte en gezelligheid of strak design, Dauby heeft een rijk aanbod aan kwaliteitsvolle deur-, . De metalen tegels stralen pure luxe uit en geven het interieur een meerwaarde. De tegels passen onder andere perfect in een industrieel keukenontwerp en zijn verkrijgbaar in vierkante (10x10cm) of rechthoekige (10x20cm) afmeting en in . Naast klassieke, moderne en industriele interieurstijlen voor bijvoorbeeld Dauby pure , vindt u ook mooie binnendeuren en deurbeslag in onze uitgebreide showroom in Someren. In ons atelier worden onze . Wil je net het tikkeltje meer en ben je verliefd geworden op de materialen, stijlen en degelijkheid van onze producten?


De kracht van aromachologie vormt de basis van ons unieke concept. Experts in aromachologie. Search all products and retailers of Dauby : discover prices, catalogues, and novelties. Project together with Paul Rijs.


Laat alle projecten zien. U bent een nieuwbouw aan het zetten of u bent aan het renoveren? Deurklinken, raamklinken, meubelknopjes . Dauby collectie voor een uniek effect in het interieur.


Het Industrial Design verbergt niet langer ruwe bouwmaterialen, maar integreert ze in het interieur. Deze stijl past perfect bij oude panden zoals lofts, fabrieken en ateliers, maar ook bij nieuwbouw. Marie- Dominique Spinoit.

Win je tickets voor het exclusieve aperitief Piemonte op maandag maart in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts