donderdag 22 oktober 2015

Dubbele rolgordijnen

Deze bestel je voordelig bij Raamdecoratie. Duo rolgordijnen koop je eenvoudig online bij bol. Wij leveren duo rolgordijnen van topkwaliteit al vanaf € 295. Bekijk snel onze trendy collectie online!


Ontdek onze duo rolgordijnen op JYSK.

Ze werken heel eenvoudig. Met strippen van transparante stof kunt u het rolgordijn aanpassen naar uw wensen. Bedieningselementen en klemmen zijn netjes weggewerkt . Bent u op zoek naar een duo rolgordijnen ? Deze roljaloezieën zijn volledig op maat gemaakt en kan ook geleverd worden met een cassette voor een . In deze video laten we je zien hoe een duo rolgordijn werkt.


We laten zien hoe je met de dubbele. Dit kan op elke hoogte van het raam.

Rolgordijnen voor iedere ruimte in huis. Van woon- tot kinderkamer, er is volop keuze. Het duo rolgordijn heeft een geheel eigen uitstraling bestaande uit wisselende open en gesloten banen, waardoor u de sfeer in huis zelf optimaal kunt bepalen.


Aan de hand van uw wensen qua kleur, afmeting, bediening, afwerking en accessoires maken we uw duo . Het grote voordeel van een duo rolgordijn tegenover een standaard rolgordijn is dat je kunt spelen met de inkijk en lichtinval dankzij de dubbele stofbanen. Hierdoor zijn duo rolgordijnen geschikt voor iedere kamer. Of je nu een lichte of donkere kamer wilt met veel of weinig privacy: de duo rolgordijnen pas je aan in een . Door de doorschijnende baan te combineren met een niet doorschijnende baan, kunt u zelf de inkijk en lichtinval regelen.


Duorolgordijnen zijn leverbaar in twee modellen. Het standaard model met montageprofiel of . Stel online samen: maten, kleur en accessoires. Bepaal zelf de mate van lichtinval. Onze dubbele rolgordijnen collectie heeft een zeer warme uitstraling en de look- and-feel van een jaloezie.


De dubbele horizontale banen worden afgewisseld met transparante dubbele vitrage stof. Deze banen zijn naar wens gedeeltelijk of geheel te overlappen waardoor u zelf de hoeveelheid binnenvallend licht bepaald. Roljaloezieën of duorolgordijnen combineren het sfeervolle van rolgordijnen met het praktische van jaloezieën.

Vanwege de dubbele stof kun je een unieke lichtinval in huis regelen. De ene keer kies je voor veel licht in huis en op een ander moment draai je de jaloezie zo dat er geen licht binnen kan en je geen inkijk hebt. Bij HEMA vind je een groot assortiment duo rolgordijnen die op maat gemaakt worden.


Speel met de lichtinval in jouw woning door middel van duo rolgordijnen. De stof bestaat uit twee verschillende lagen, een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts