vrijdag 23 oktober 2015

Stalen wenteltrap te koop

Koop of Verkoop wenteltrap op Marktplaats. Model paris, te leveren in diameter 10121en 165cm, hoogte en optrede naar wens. Wij leveren ook andere diameters en modellen!


Is uw wenteltrap of spiltrap te smal of bewegen de treden erg? Wij vervangen in een halve dag de treden van uw oude wentel of spiltrap.

Te koop aangeboden: ruimtebesparende wenteltrap. Is reeds gedemonteerd en geheel compleet. Heb hier nieuw in de doos een kwartdraai rechts. Opgelet enkel de kwartdraai ! Bouwpakket stalen wenteltrap industrieel. Wegens opruiming garage nu te koop : Sogem wenteltrap beukenhouten treden: te koop , nog in heel goede staat.


Sterke, robuust uitgevoerde en eenvoudig te installeren metalen wenteltrapset, inclusief afstap platform. Metalen traptreden voorzien van antislipstrook.

Trappen heeft een ruim assortiment wenteltrappen bestaande uit duurzame en moderne houten en stalen kwaliteitsvolle producten. Ondanks dat veel mensen uiteindelijk voor een normale rechte steektrap kiezen is het goed om je opties af te wegen toch? Het juiste adres voor al u stalen trappen. Stalen trap meter nor225.


U kunt daarna rechtstreeks contact met hem opnemen voor het afspreken van een aflevermoment. NB: Dit is een standaard procedure van de transporteur waarvan wij helaas niet kunnen afwijken. Losse onderdelen zijn op aanvraag te bestellen. Raadpleeg uw gemeente bij het bestellen van een trap uit onze webshop om . Kom hier alles te weten over de prijs van een draaitrap, materialen, constructies en zoveel meer. Draaitrappen werden erg populair in de jaren 7 toen men vaak staal gebruikte.


Doordat een ronde trap vaak minder steil is dan een rechte trap, is het makkelijker en comfortabeler om deze trap te beklimmen. Vind of bied uw tweedehands Ladders en trappen aan op Speurders. Voordelen van de spiltrap. Goede prijs-kwaliteitverhouding.


Maatkracht heeft diverse stalen spiltrappen te koop die u zelf naar eigen wens volledig aanpassen. Natuurlijk volledig veilig door middel van .

Het is mogelijk om de trap uit te voeren met sierlijke krullen of met een ronde stalen leuning dit kan in combinatie met balusters of knieregels, de ronde stalen leuning en knieregels kunnen in kleur . Ons aanbod is een combinatie van Victoriaanse wenteltrappen en industriĆ«le gietstalen spiltrappen. Alle zijn zowel binnen als buiten te plaatsen. Ook andere bestemmingen zijn bespreekbaar. U bent van harte welkom in onze showroom, mail of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts