vrijdag 16 oktober 2015

Terras windscherm horeca

Wij bieden diverse terras windschermen die geschikt zijn voor zowel particulier gebruik als in de horeca. De schermen bestaan uit hoogwaardig aluminium profielen voorzien van veiligheidsglas, beschikbaar in diverse standaardmaten. De windschermen worden in eigen huis vervaardig waardoor maatwerk altijd . Vind terras windscherm op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Thuis betekent dat langer buiten zitten en genieten met gezin en familie. Met een windscherm van Horecatrade kunt u heerlijk beschut genieten van uw tuin, terras of balkon. Het glazen scherm houdt de wind tegen, maar laat de zon door. Bent u op zoek naar een wind- en terrasschermen?


Wij hebben het grootste assortiment van de Benelux. Ben je op zoek naar een horeca windscherm ? Bij Xterior ben je aan het juiste adres voor o.

Het terras is een verlengstuk van uw horecazaak. Met een mooi en kwalitatief terras kan u extra klanten ontvangen waardoor u dus extra inkomsten kan genereren. Een terras is dus niet zomaar een uitgave, maar een investering.


Windschermen Horeca Horeca bieden uw klanten beschutting op het terras tegen weer en wind. Ook creƫren windschermen een afscheiding tussen openbare ruimtes en het terras en reduceren overlast in de omgeving van het terras. Ontwerp speelt hierbij absoluut een rol.


Veldman heeft diverse modellen vast Horeca. Een vast of mobiel windscherm kopen doet u bij Vandeputte. Xterior is de specialist in windscherm , horeca parasol en horeca windschermen.


Xterior verzorgt terrasschermen voor horeca , zorginstellingen, bedrijven, bouw en particulieren. Op zoek naar een windscherm terras ? Bekijk snel uw mogelijkheden. Geniet met de glaswanden en glazen windschermen van Verano nog langer op uw balkon of terras.


Nergens goedkoper en montageservice door heel Nederland. Ook voor restaurants en paviljoen.

Hoe verleidt u voorbijgangers tot een bezoekje aan uw terras ? Heel eenvoudig: door rust en comfort te bieden. Terrasschot , windscherm , terrasscherm. Met het subtiel vormgegeven windscherm van Beschutt doet u dat op een stijlvolle manier. Dankzij het glas houden uw gasten binnen en op het terras volledig uitzicht achter dit windscherm. Wilt u de wind buiten uw terras of tuin houden, maar wel heerlijk kunnen genieten van een laaghangende zon?


Onze terrasschermen zijn ook goed te gebruiken voor horeca -ondernemers. Zo kunnen uw gasten rustig een hapje eten zonder dat er bladeren of . Kwaliteit in glazen windschermen. Zon en Scherm Webshop is met recht de marktleider in de beste glazen windschermen voor balkon, ( horeca ) terras en tuin.


Bestel direct online in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts