woensdag 28 oktober 2015

Bau stil deurbeslag

Een bijzondere deurkruk Bau - Stil in mat nikkel. Stijlvol deurbeslag en meer. Dit product wordt gratis thuisbezorgd! Profiteer ook van hoge korting bij afname van grotere aantallen.


Gatdelen worden gebruikt als kruk op de binnenzijde van bijvoorbeeld een veiligheidsschild op de voordeur of op een deur van de meterkast in plaats van een sleutelplaatje.

De onderconstructie wordt afgedekt met een fraai geborsteld RVS rozet. Deze deurkruk wordt per paar geleverd en het rozet is voorzien van . Deze strakke deurkruk op rond rozet is uitgevoerd in roestvast staal en naderhand geborstel waardoor het een matte uitstraling heeft. De finish van zowel de kruk als de rozet is nikkel.


De set is zowel voor linksdraaiende als rechtsdraaiende deuren toe te passen. Losse deurkrukken hebben als voordeel dat u oneindig kunt combineren. Of u nou kiest voor een schild of rozet, alles is mogelijk.

Aliquam turpis lacus, interdum ut nisi auctor, tincidunt ultrices nisi. Mauris imperdiet libero nulla, sit amet dapibus risus feugiat id. Nunc posuere vitae massa ut porta. Proin et nisl eget turpis tristique consequat.


Morbi eu metus id orci egestas varius. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur . Het merk BAU - STIL van Van Leeuwen bevat een prachtige hoogwaardige lijn met deurbeslag , deurkrukken, raamkrukken, uitzetijzers en grepen. De losse deurkrukken van Intersteel zijn leverbaar in diverse modellen, kleuren en finishes. Afstand tussen de schroefgaten. Bekijk alle specificaties.


Door de magneet in het rozet is het makkelijk om de deurkruk juist te positioneren. Daarnaast is het rozet voorzien van nokken, waardoor hij nog beter op zijn plek wordt gehouden. Deze mat zwarte kruk kan eindeloos gecombineerd worden met losse rozetten of schilden. Door het gebruik van rvs heeft dit product een lange levensduur.


De deurkrukken van Intersteel in chroom hebben een slijtvaste laag en zorgt voor bescherming tegen invloeden van buiten.

Chroom kunt u het beste onderhouden door gebruik te maken van een zachte droge doek. Bij extreme aanslag is het mogelijk om chroompoets te gebruiken. Bent u van plan uw deuren te schilderen.


Deurkruk Antonnet chroom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts