donderdag 29 oktober 2015

Skylt parketlak

SKYLT beschermt onzichtbaar. De consument geeft er de laatste jaren vaak de voorkeur aan om zijn parketvloer mat af te (laten) werken. Daarom leveren vrijwel alle lakfabrikanten ook matte parketlakken.


Daarbij wordt veel beloofd: van mat, extra mat en supermat tot ultramat en onzichtbaar. Vakblad Mobilia Vloeren. Het is dan ook de eerste en beste onzichtbare parketlak ooit.

Zó mat en licht dat elk hout de eigen natuurlijke look behoudt. Vind skylt lak op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Eiken houten vloer schuren in Groningen, op een woonboot. Onderhoudsinstructie voor uw houten vloer, eiken houten vloer, massieve houten vloer, duoplank.


Zeer hoge slijt- en krasvastheid. Groot aanbod in hoge kwaliteit vloeren tegen scherpe prijzen. Een echt ultramatte lak die de kleur van het hout niet verandert.

Je ziet geen verschil met onbehandeld hout. Deze lak is erop gemaakt om hout te doen laten lijken alsof het onbehandeld is. Zo is deze afwerking zeer mat en nauwelijks verkleurend. Heel veel mensen hebben bij het zien van hun pas geschuurde onbehandelde vloer de gedachte: kon de vloer maar zo blijven. Dit zorgt voor een slijtvast en onderhoudsvriendelijk oppervlak.


Niet voor donkere ondergrond. U vloer behoud zijn onbehandelde uitstraling. Verbruik: ongeveer liter per m² per laag.


Skylt - lak is dus zeer goed toe te . Parketmeester is al jaren gespecialiseerd in o. Scherpe prijzen - Snelle levering. Mede door de ultramatte uitstraling geeft deze lak het hout een onbehandelde uitstraling. U dient lagen aan te brengen.


Droogtijd: overlakbaar na 5-uur, licht. Houten vloer schuren en olië eiken vloer schuren in woonark Groningen afzelia vloer geolied Eiken vloer oliën in Haren Eiken grijs gekleurd houten vloer schuren Ter Apelkanaal. En als de houten vloer voldoet aan de richtlijnen van de parketlak fabrikant, pas dan is het mogelijk de houten vloer met lagen parketlak af te werken.


Wij hopen dat er weer wat vragen voor u beantwoord zijn, en het makkelijker wordt om een keuze te kunnen maken!

Superieure 2K PU Multi Protector. Optimale slijt- en krasvastheid bij zeer intensieve belasting. De vloer kan ook voorzien worden van een parketlak. Afhankelijk van uw gewenste uitstraling zullen wij in overleg de best passende soort lak gebruiken.


U kunt ook voor een skylt lak. Ultra matte lak, natuurlijke uitstraling! Hallo iedereen, Onlangs hebben we onze nieuwe eettafel binnengekregen en die willen we gaan behandelen.


De reden is omdat er snel vlekken in komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts