donderdag 29 oktober 2015

Wielen steigerbuis

In onze webshop vindt u verschillende soorten wielen en expanders. Maak zelf uw meubels of stellingen. Onze zwenkwielen zijn ideaal voor onder een eettafel, bijzettafel, kast of elke andere constructie. Al onze wielen worden standaard geleverd met rem.


Steinco Wielen Wij verkopen uitsluitend wielen van Steinco en zijn van absolute topkwaliteit.

Zo zijn alle wielen voorzien van kogellagers en een loopvlak van . Novidade steigerbuis zwenkwielen voor een industriële look. Monteer dit wiel samen met de expander in een steigerbuis en je meubel is met gemak te verplaatsen. De verzinkte steigerbuis wielen zijn ook . Steigerpijp , steigerbuizen en buiskoppelingen: de perfecte combinatie voor de doe het zelver, bouw en meubelindustrie.


Want met steigerpijpen (of steigerbuizen ) en buiskoppelingen kunt u heel veel constructies maken: Steigermeubels, steigerstellingen, steigertafels, winkelinterieurs, wegbebakening , standbouw, . Wiel met rem en expander voor steigerbuis. Wielen inclusief expander, geschikt voor buis 48.

De expander kan in een 48. ABS Trading is ondertussen een echte wielenspecialist, wij hebben voor alle maten steigerbuis vele soorten wielen op voorraad. Zoekt u iets speciaals , schroom dan niet om even te bellen met onze binnendienstmedewerkers. U kunt dagen per week bij ons terecht.


Levering en spoedleveringen mogelijk met eigen . Bent u op zoek naar een steigerbuis tafel op wielen , voorzien van een steigerhouten tafelblad? Deze robuuste tafels zijn beschikbaar in verschillende variaties. Maak een kapstok of salontafel van stalen buizen.


Steigerbuizen en koppelsystemen voor jouw klus vind je bij Praxis. Bestel alles eenvoudig online. Wiel rubber met rem en expander voor steigerbuis Ø mm nu bij HORNBACH online kopen! Deze makkelijk verrijdbare tafels zijn de uitkomst voor mensen die regelmatig een tafel wensen te verplaatsen.


Stoere tafel voor binnen en buiten met een blad van steigerhout en een onderstel van steigerbuizen. Maar de tafel is ook op maat te maken. Ook leverbaar met wielen eronder.


De tafel kan opgehaald worden of… € 33 00.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts