vrijdag 30 oktober 2015

Zonwering op raam

De beste binnen zonwering zijn dus witte houten shutters of verduisterende duettes met witte zonwerende laag. Witte shutters en de verduisterende duettes nemen door hun kleur en materiaal zo min mogelijk warmte op, kunnen de warmte die opgebouwd wordt tussen het raam en de shutters of duettes . Voor elk raam een passende zonwering ! Lastige, grote of afwijkende raampartijen in uw huis, en geen idee welk product toe te passen? ZonEx biedt zonweringen en raamdecoratie voor ieder raamtype geheel op maat gemaakt. Wij streven ernaar u een uitgebreide keuze te bieden welke niet alleen past bij uw raampartij, .

Zoek je een manier om van jouw terras, huis of tuin de aangenaamste en gezelligste plaats te maken? Koel deze plaats dan af met behulp van een zonwering. Winsol biedt verschillende oplossingen aan.


Zo kan je kiezen om een terrasoverkapping te laten plaatsen. Als je liever geen steunpalen in jouw tuin hebt dan kan je . Met een screen houd je het grootste gedeelte van de zonnestralen tegen voordat deze het raamoppervlak kunnen bereiken. Het glas wordt hierdoor minder warm en afhankelijk van het doek behoud je toch een doorkijk naar buiten. Screens kunnen volledig op maat worden gemaakt en zijn breed toepasbaar.


Bent u op zoek naar praktische en effectieve zonwering om de binnentemperatuur van uw woning aangenaam te houden, zelfs tijdens een hittegolf?

Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor screens. Een screen is een zonnescherm dat strak langs uw raam naar boven en beneden beweegt. Dan heeft u de perfecte buitenzonwering gevonden: screens. De vrije doorloop langs uw ramen blijft behouden en de screens nemen geen ruimte in beslag op uw terras of balkon.


De zonwering kan niet beschadigen tussen het glas en is daarom veel duurzamer dan luxaflex zonwering voor het raam. Het kan ook niet aangetast worden door invloeden van buitenaf, zoals vocht, vet en licht. De bediening is intensief getest en uiterst gebruiksvriendelijk. Kortom, InBlindz is niet alleen prettig in gebruik, . Squid is de enige raambekleding die op elk type en op elke vorm van raam kan aangebracht worden.


Het textiel is zowel vocht- als hittebestendig en is uitermate geschikt voor maatwerk of speciale toepassingen. De ramen hebben ventilatieroosters en een vliegenraam aan de buitenkant. Er zijn echter geen rolluiken.


Kunnen wij voorzetrolluiken laten plaatsen of kan dit niet gecombineerd worden met de aanwezigheid van een ventilatierooster en een vliegenraam? Zelfde vraag ivm plaatsing van screens: kan er . Zonwerende schuifpanelen, die bestaan uit een aluminium kader met verschillende mogelijke invullingen, laten toe de lichtinval in de ruimtes te controleren. Bij risico op oververhitting, bij storende lichtinval of wanneer privacy gewenst is worden de panelen manueel of motorisch voor de ramen geschoven.


Producten die bij uitstek geschikt zijn voor deze ramen zijn onder andere de paneelgordijnen, duo-rolgordijnen, plissés, jaloezieën en natuurlijk het boorvrije montagesysteem EasyClick. Hiermee wordt de raamdecoratie of de zonwering middels een speciale techniek aan de ramen bevestigd.

Zo blijven ze mooi in de. Zonwering houdt de hitte buiten tijdens de warme zomermaanden. Maar zonneweringen doen nog veel meer dan dat. Ontdek er hier alles over. Hier vindt je alle wetenswaardigheden over plissés, rolgordijnen en jaloezieën.


Eenvoudige montage, functioneel en stijlvol - in ons assortiment vind je . Sunscreens zijn ideaal als zonwering voor ramen van woningen, kantoren en bedrijven. De screens worden uitgevoerd in een ronde of vierkante cassette en rollen altijd verticaal af. De sunscreens kunnen worden uitgevoerd met aluminium geleiders, staaldraad geleiders of windvaste ritsgeleiders.


Goedkope zonneschermen kopen op Zonweringbestellen. Kies uit diverse soorten zonwering : buitenzonwering, rolluiken, binnenzonwering en terrasoverkappingen. Wij leveren direct aan u als consument. Bespaar kosten door de producten zelf te monteren.


Binnen werkdagen thuisbezorgd met tot jaar garantie. Screens, vervaardigd uit een synthetisch gaasdoek, houden tot van de zonnewarmte tegen. Via een geleidingssysteem op het raam worden ze op hun plaats gehouden.


Nog een voordeel: insecten krijgen geen kans om binnen te komen. De Maesschalck-Goethals Zonwering. De zonwering is verkrijgbaar op maat en kan uitgevoerd worden met keuze uit verschillende bedieningsmogelijkheden. Dit zijn ramen met maar één paar parallelle kanten (doorgaans de boven- en de onderkant).


Juist in deze bijzondere ramen komt uw op maat gemaakte zonwering volledig tot zijn recht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts