vrijdag 30 oktober 2015

Dubbele trap 5 treden

Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Met de Alumuxx ASC dubbele trap -treeds ben je verzekerd van veilig werken. Deze professionele trap is namelijk voorzien van gelaste treden voor een stevige verbinding en antislipvoeten voor stabiliteit. Om het helemaal af te maken beschikt hij over een hendel die je in beveiligingsstand drukt. Zo sta je veilig en stabiel .

De dubbele trap DT- heeft een stahoogte van 1cm. De treden van deze dubbele trap zijn gefe. Koop of Verkoop trap treden op Marktplaats. Vind trap treden op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Kwaliteit trap voor werken in de hoogte. Vandaag bestel is morgen in huis. De ASC Trappen worden uitgevoerd met een uniek vergrendelingssysteem.

Onze dubbele trappen kenmerken zich door: een extra . Dit voor zowel de huis tuin en keuken klusser als voor de professionele klusser. Het verschil in kwaliteit zit voornamelijk in de stabiliteit . Altrex klimmateriaal voor werken op hoogte. Ladders, trappen , steigers en accessoires van hoogwaardige kwaliteit. Falco dubbel oploopbare trap (FDO). Eenvoudig online bestellen!


Solide dubbele trapladder treden. DTCategorieën: Aluminium trappen, Dubbele . De basic trappenlijn van ASC. Alle treden zijn gefelst,, gellast en nog extra opgesloten in het profiel. Extra brede treden van 1mm breed voor een stevig en veilig stavlak.


Gefelste trede-stijlverbinding voor nog meer duurzaamheid en veiligheid. Dubbelwandige treden voor extra sterkte en stabiliteit. Blauw gecoat om vuile handen en corrosie van aluminium te voorkomen.


Meerprijs grijs gecoat is €2- excl.

Ontdek ons grote aanbod aan woonartikelen hier. Vind nu uw decoratie, badkamerbenodigdheden en andere woonaccessoires hier. Koop nu goedkoop uw woonbenodigdheden online. Robuust en toch licht in gewicht.


De Double Decker huishoudtrap is onmisbaar in elk huishouden. Het is dé huishoudtrap van Nederland. De naam van de Double Decker is ontleend aan het DoubleDeck: de handige dubbele trede en bordes.


Keuze uit ruim assortiment dubbele trappen. Huishoudtrap dubbele trede - treden hoge kniebeugel - DOUBLE DECKER. Dubbele trappen voor (semi) professioneel gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts