donderdag 29 oktober 2015

Doors schuifdeuren

Een perfecte oplossing voor omgevingen met druk inpandig verkeer, zoals woonzorglocaties, scholen, hotels en kinderdagverblijven. Met ruim jaar ervaring is The Doors dé specialist als het gaat om unieke op maat gemaakte schuifdeurkasten, vouw- en draaideuren, bedden, kastindelingen en meer. Perfect afgewerkt en precies zoals jij het wilt. Ontdek ons gehele productaanbod in het overzicht.


Gedeeltelijk zijn de activiteiten door Bruynzeel Home Products bv overgenomen. Ten aanzien van de distributie biedt Bruynzeel Home Products bv voor de speciaalzaken het merk Garobe aan en voor woninginrichting het merk Slizing aan.

Fotogalerij Anyway Doors schuifdeuren en schuifwanden. SLIDE-A-WAY schuifdeuren zijn doordacht en praktijkgericht ontworpen. Deze schuifdeur systemen onderscheiden zich door een compacte vormgeving met onzichtbaar geïntegreerde technieken en hoogwaardige afwerking. Anyway lanceerde recent een nieuw railsysteem met geïntegreerde soft-close remtechniek, die . Gemakkelijke en snelle montage. Een bijzonder fraai schuifdeursysteem dat speciaal is ontwikkeld voor de luxe woningbouw, maar kan ook in hotels worden toegepast.


Een schuifdeur biedt ongekende mogelijkheden en ruimtewinst en heeft geen vloerrail. Ontdek de voordelen van schuifdeuren bij The Doors Assen. Stijlvol en functioneel in elke ruimte.

Vari- Doors Synchronic schuifdeuren , als ruimte telt. Elke deur op maat gemaakt. Topdesign collectie van o. INOXdoors is een jong en gedreven bedrijf die RVS deuren produceert en veel ervaring heeft met maatwerk. Geen stal, loods of hal is namelijk gelijk. Dit vraagt vaak om specifieke oplossingen, die passen bij uw wensen.


Intensief gebruik van deuren en ramen in bedrijfsruimtes maakt degelijke. Anyway Doors maakt moderne binnendeuren, glazen deuren, schuifdeuren , taatsdeuren en kasten op maat. Ruimtewinst, bedieningsgemak, bedrijfszekerhei hygiëne, ontwerpvrijheid en meer. Kortom tal van redenen om te kiezen voor schuifdeuren van Mardoors schuifdeursystemen.


Meer weten over de mogelijkheden? Importeur van bijzondere Italiaanse deuren en deursystemen. Een schuifdeur bespaart belangrijke ruimte, voor de woningbouw biedt Berkvens dit alternatief voor de draaideur. Anyway Doors worden uitsluitend gemaakt met onderhoudsvriendelijke en hightech materialen.


Hiermee wordt een waren stalen deuren. In Nederlandse woningen werden schuifdeuren wel voorzien van glas in lood- ruiten. Bij kasten schuift dikwijls de ene schuifdeur voor de andere, zodat door het schuiven óf het ene, óf het andere kastgedeelte kan worden benaderd. Buitendeuren moeten uiteraard met een slot kunnen worden afgesloten, en dienen het .

Alle innovaties zijn internationaal beschermd. Portfolio, Sliding doors.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts