donderdag 29 oktober 2015

Natuursteen zwartebroek

Specialist in natuursteen , Chinees hardsteen, Vietnamees, Braziliaans, meer dan 5soorten! De laatste jaar heeft Borgman en van Dijk bv zich volledig toegelegd op natuursteen voor binnen en buiten. Vietnamees hardsteen, Leisteen, marmer maar ook antieke materialen, nieuwgebakken klinkers, maar vooral het grootste assortiment natuursteen voor buiten van Midden Nederland.


Binnenvloeren natuursteen. Naast terrastegels bieden wij uiteraard ook Stapelblokken, Opsluitbanden, Muurafdekkers en bijvoorbeeld vijverranden. De meest exclusieve natuursteen soorten voor tuin, vijver en bestrating vind je bij Borgman van Empelen Tuinen!


Zwartebroek (Gelderland) . Ook vensterbanken van natuursteen worden in onze werkplaats speciaal op maat gemaakt. Samen met u bekijken we vooraf welke natuur- of composietsteen het beste bij uw huis past. Er is namelijk ontzettend veel mogelijk.


AANBIEDING NATUURSTEEN : terras,. Laos Slate Rusty terrastegels 60x60xca. Wij zien u graag bij: Borgman Van Dijk B. De laatste jaar heeft Borgman en van Dijk bv zich volledig toegelegd op natuursteen voor binnen en buiten.


Op zoek naar vloertegels van natuursteen ? Van Stokkum Natuursteen is specialist in het realiseren van complexe bouwwerken in natuursteen. Met meer dan 1jaar internationale ervaring staan wij garant voor hoge kwaliteit in zowel het voorstadium als de ondersteuning van het totale traject. Wij staan voor kwaliteit, deskundigheid en duurzaamheid.


Onze focus ligt op het vervaardigen en leveren van Terrazzo en Natuurstenen aanrechtbladen en vloeren. Wordt ook wel Vietnamees hardsteen Gothic of Anticato genoemd. Ontbrekend: zwartebroek van stokkum natuursteen van stokkum seatings Mensen zochten ook naar Meer dan 4soorten natuursteen voor binnen en buiten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts