donderdag 29 oktober 2015

Raamdecoratie serre

Raamdecoratie voor je serre of erker. Serres en erkers bestaan grotendeels uit ramen en dit maakt raamdecoratie onmisbaar. De ramen staan er meestal dicht op elkaar, waardoor de montageruimte vaak beperkt is. De serre moet natuurlijk wel de lichtste plek in huis blijven.


Daar past JASNO perfect bij.

Onze collectie bestaat uit shutters, houten jaloeziën, vouwgordijnen en verticale lamellen. Raambekleding is natruurlijk een sfeermaker in uw serre of erker, maar zeker ook gewenst omdat in de . Bovendien is de ruimte om raamdecoratie te monteren vaak beperkt. In een serre moet de raamdecoratie meestal onder een hoek of zelfs nagenoeg horizontaal onder het dak van de serre toegepast worden.


Daarom moet de raamdecoratie meestal met behulp van . Op maat gemaakte Plissé gordijnen voor het plafond van uw Serre , of lichtkoepel ? De Plafond plissé gordijnen blijven horizontaal hangen dankzij geleiding. Zonwering veranda aan de binnenzijde.

Binnen zonwering is een zeer goed product om de warmte en kou te isoleren in de schuine ramen van uw serre of veranda. Plissé dubbele plissé zijn voorbeelden van veranda zonwering. Deze zijn uitstekend geschikt voor hellende ramen, zoals van een serre of veranda. Met de kwalitatief hoogwaardige shutters en houten jaloezieën creëert u een unieke sfeer in de serre.


Rolluiken beschermen onder alle omstandigheden. Naast een goede inbraakvertragende werking, heeft een rolluik ook goede isolerende eigenschappen. Zo worden warmte, kou en lawaai gereduceerd.


Bij ons kunt u terecht voor zowel knikarmschermen als . Elektrische rolgordijnen en vouwgordijnen met Somfy motor en afstandsbediening. Bekijk de smart home producten van Somfy voor uw raamdecoratie en binnenzonwering. De juiste raamdecoratie kan de temperatuur helpen beheersen.


Zo kunt u van uw serre genieten wanneer u dat wilt. Of je nu kiest voor in-betweens, gordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen of jaloezieën: eigenlijk kun je in een serre kiezen voor alle soorten en combinaties raamdecoratie. Door te combineren kun je de lichtinval beter stellen: zo doe je een rolgordijn half omlaag voor een beperkte inkijk, terwijl het . Ontdek en bewaar ideeën over Erker gordijnen op Pinterest.


Meer ideeën over Erker behandelingen, Erkers en Erker zetels.

NIEUW: Weinor Viva Plaza. U kunt kiezen voor een bovenliggende of onderliggende zonwering. Tevens kunt u ervoor kiezen om een veranda plissé in te spannen onder het glas of polycarbonaat platen. Heeft u geen veranda of serre ? Schaf dan een pergola zonwering aan. Beide toepassingen zijn met twee zijgeleiders en kunststof plaatjes uitgevoerd.


Deze vorm van raamdecoratie is in verschillende doekkleuren . U kunt uw serre zonwering bedienen door middel van een afstandsbediening. Rust uw overkapping uit met een hoogwaardige kwaliteitszonwering van Erhardt. De zonwering kan naar keuze op het dak of als onderbouw gemonteerd worden. Schaduw aan de binnenzijde een zonwering om onder te lopen (b.v. voorzien van hoogwaardig sunslik-doek) zorgt voor een . Outdoor Living met een Verandadak of serre. Een druppeltje regen doet daar geen afbreuk aan.


U zit heerlijk in uw tuin, zelfs in de nazomer kan dit tot in de late uurtjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts