dinsdag 20 oktober 2015

Badkamer witte tegels

Bij bovenstaande badkamer werd gekozen voor een egale grijze tegel zonder structuur. De voegen werden in hetzelfde kleur opgevuld zodat het tegelpatroon zo weinig mogelijk in het oog springt. Als accent werd gekozen om het bad te bekleden met grijze mozaïektegels.


Wilt u graag uw douche, badkamer of toilet inrichten in een strak, modern design ? Dan zijn eenvoudig afneembare tegels badkamer op uw vloer en wand niet alleen een mooie, maar ook een hygiënische oplossing.

Witte hanglampen geven de kamer een . Zoek je tegels voor je badkamer ? Een keramische tegel hoeft niet altijd basic te zijn. Met 3D- tegels en imitaties van beton, parket en. Een combinatie van verschillende tegels geeft je badkamer een speelse en unieke look.


De verschillende tegels kun je prachtig combineren met een rustige ( witte ) basis of met beton voor een stoerdere look. Check in dat laatste geval ook even dit artikel .

Het meest populair in de badkamer is de witte metrotegel. Logisch, want badkamers zijn vaak niet al te groot en een witte , glanzende wandbekleding maakt de ruimte optisch groter. Wil je echt voor stralend wit gaan?


Kies dan een lichte voeg. Ben je op zoek naar iets meer contrast? Wit is immers een neutrale kleur en daarom gemakkelijk te harmoniëren met andere kleuren en materialen. Bekijk en vergelijk direct het uitgebreide assortiment wandtegels van Praxis en reserveer direct. Wandtegels nu bij HORNBACH kopen!


Houd je collage ernaast en het is bijvoorbeeld veel gemakkelijker de juiste badkamertegels te kiezen voor jouw nieuwe badkamer. Badkamer tegels bepalen voor een groot deel de sfeer in uw badkamer. Of u nu kiest voor natuursteen, vierkante of juist langwerpige badkamertegels.


Natuurlijk is een witte tegen prachtig zijn, maar in onze showroom nemen we u graag mee op ontdekkingsreis langs materialen, kleuren, bewerkingen en patronen. Bent u op zoek naar badkamertegels ? Dan bent u bij Tegelmegashop. Wij bieden een enorm assortiment aan badkamertegels en alle onze tegels zijn van A-merken en dus A-kwaliteit!

Het aanbod aan badkamertegels is de afgelopen jaren extreem toegenomen. Sanitairwinkel is dé specialist in wandtegels met een groot assortiment witte wandtegels. Scherpe prijzen en een uitstekende service!


Een creatieve badkamer met een mix van betonlook tegels , hoogglans witte wandtegels en speelse mozaïek tegels. Zoekt u een frisse badkamer ? Dan is de CreaLook badkamer echt een badkamer voor u! Laat deze mooi witte badkamer op maat ontwerpen. Maak direct een afspraak met onze . Vind badkamer tegels op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. A- kwaliteit witte wandtegels voor uw badkamer en toilet. Over van onze verbouwing. Kan natuurlijk ook ergens anders gebruikt worden. Alleen met GAMMA Voordeelpas.


Vloertegel Atelier beige 15. De combinatie van twee verschillende tegels kan voor een luxueuze sfeer in jouw badkamer zorgen. De ontwerpers van deze badkamer hebben gekozen voor zandtegels aan de muur en strakke, witte tegels op de vloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts