dinsdag 30 december 2014

Vloerreiniger

Als je je vloer nog steeds reinigt met een traditionele mop en een sopje, dan loop je eigenlijk een klein beetje achter. Tegenwoordig doe je dit namelijk veel gemakkelijker, sneller en comfortabeler met een vloerreiniger. Met de Cross- of SpinWaves van Bissell bijvoorbeel of de Floor Cleaners van Kärcher.


Wil jij online vloerreinigers bestellen? Bij wehkamp koop je vloerreinigers makkelijk online.

Gratis bezorging vanaf 20. De AquaTrio Pro van Philips is een vloerreiniger waarmee je harde vloeren in één beweging zuigt, dweilt en droogt. Hij sproeit schoon water op de vloer en in dezelfde beweging zuigen de draaiende borstels het vuile water en vuil op. Een goede vervanging voor je huidige stofzuiger?


Geen gedoe meer met emmers, dweilen en aparte mach. Eindelijk moeiteloos dweilen zonder vooraf te stofzuigen: de Premium Floor Cleaner FC Yellow maakt het moge. Vind vloerreiniger op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Eerst stofzuigen en dan dweilen? Professionele vloerreinigers voor thuisgebruik, voor een mooi resultaat. Weg met strepen, vuil en nare geurtjes met de Vloer-Reiniger van Blue Wonder! Al uw vloeren streeploos schoon met fris parfum.


Vloerreiniger voor kunststeen, natuursteen, baksteen of tapijt en karpet. Gebruik Blue Wonder voor al uw vloeren. Danzij de handige twee-in-één functie kan nat en droog vuil worden gedweild en opgezogen in één enkele stap. De roterende en automatisch bevochtigde microvezel rollen blijven altijd fris en klaar voor gebruik. De zelfreinigende functie zuigt . Niet-toxische vloerreiniger voor een schoon en fris resultaat.


Deze professionele vloerreiniger geeft daarnaast uw vloer weer een fraai uiterlijk. Geschikt voor houten-, parket- , of . Op zoek naar een vloerreiniger ? Bekijk ons ruime vloerreiniger aanbod! Bona Houten Vloer Reiniger Cartridge voor de Bona Spray Mop is een vloerreiniger voor gelakte en met hardwax behandelde houten vloeren.


Dit is een handige, kant-en-klare, ph-neutrale reiniger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts