dinsdag 23 december 2014

Stalen profielplaten

Bekijk de producten onder STALEN DAKPLATEN MET OF ZONDER ISOLATIE. Er is een bijzonder uitgebreid programma in stalen profielplaten voor het dak en de gevel: damwandprofileringen en golfplaten in vele types, coatings, kleuren en diktes. Op de door u gewenste specificatie geproduceerd.


Informeert u naar de mogelijkheden. Hartelijk welkom in onze rubriek profielplaten made by Weckman. Hier vindt u alles wat aan stalen en aluminium profielplaten voor dakbedekking, gevel- en wandbekleding nodig is.

Het maakt niet uit of u dakpanplaten, damwandplaten of golfplaten zoekt. Naast deze verschillende profielen bieden wij ook zetwerk aan voor . Een ruime keuze toepasbaar op houten of stalen gordingen en wandregels, keuze tussen verzinkt en RVS. Profielplaten en lichtplaten worden in de regel gemonteerd met verzinkte zelfborende schroeven voorzien van een vaste nylon kleurkap. Wij kunnen u echter ook schroeven met een losse kleurkap of gepoedercoate . Onze Weckman profielplaten van staal worden in Noord Duitsland geproduceerd in een hypermoderne productiefaciliteit.


Stalen coils worden geprofileerd als dakpanplaten, damwandplaten en golfplaten. Wij leveren deze stalen profielplaten wekelijk in heel Nederlan BelgiĆ« en Duitsland. Voor Weckman profielplaten is .

Stalen damwandplaten met trapezium of golfprofiel. FALK is specialist in metalen profielplaten voor dak, wand en gevel. Vraag een offerte op voor. Anti-condensdoekplaten, ook alle lengtes.


Afmetingen eco-… Prijs o. Lees meer informatie over Sterprofiel stalen profielplaten. De specialist in Metalen Profielplaten. Hier vindt u ons uitgebreide assortiment voor de voordeligste kwaliteits Stalen Profielplaat. SAB-profiel: de grootste en meest veelzijdige leverancier van sandwichpanelen, profielplaten , gordingen en zetwerk.


Alles op maat gemaakt voor uw bouwproject. Veelal uitgevoerd in Colorcoat, het voorgelakte staal van Tata Steel. Welke dakbeplating past bij jouw vraagstuk? We kijken samen wat het beste past , want natuurlijk hebben we dakplaten in alle soorten en maten, inclusief diverse toebehoren.


Aan de hand van overspanning, belasting en uitstraling komen we samen tot een mooie oplossing. Weten of er iets voor u bij zit? Dakplaten zijn stalen profielplaten speciaal . Profielplaten uit thermisch verzinkt staal , met aluzinc bekleding, in aluminium of roestvrij staal zijn uiterst . Wij leveren profielplaten van staal voor dak- , wand- en gevelbeplating, zoals dakpanplaten, damwandplaten en golfplaten van verzinkt staal , compleet met zetwerk en lichtplaten aan bedrijven en particulieren in heel Nederlan BelgiĆ« en Duitsland.


Vervangen van lichthellend dak in stalen profielplaten.

Joris Ide Eco-paneel en polycarbonaatlichtstraten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts