dinsdag 30 december 2014

Schoonmaakmiddel voor houten vloer

Voor het wekelijkse en maandelijkse onderhoud van uw houten vloer zijn er talloze producten op de markt. Omdat het lastig kan zijn een. Blue Dolphin Multicleaner Eco, een PH-neutraal schoonmaakmiddel dat u op alle met hardwax behandelde vloeren kunt aanbrengen.


Het is zeer milieuvriendelijk, . Heeft er iemand tips hoe ik mijn houten vloer het beste kan schoonmaken? Welke schoonmaakmiddel kan ik het beste gebruiken?

Meer resultaten van forum. Houten vloer schoonmaken: zo reinigt u uw vloer ronaldbosparketvloeren. Is uw vloer toe aan een flinke schoonmaakbeurt?


Dweil uw vloer dan met een pH -neutraal schoonmaakmiddel of vraag Ronald Bos om een schoonmaakmiddel dat geschikt is voor uw houten vloer. Vervolgens kunt u uw vloer dweilen met een sopje van het schoonmaakmiddel en water. Hoe krijg je een houten parketvloer weer mooi schoon?


Lees hier de stappen hoe je je vloer reinigt met de juiste schoonmaakmiddelen zodat er geen doffe vlekken komen op je hardhouten pakket. Massieve houten vloeren zijn heel kostbaar, dus de manier van schoonmaken kan kopzorgen opleveren, zeker als je niet weet waar het hout mee behandeld is.

Doe navraag bij een vloerenspecialist voor meer informatie over specifieke schoonmaakmiddelen voor houten vloeren. Pledge Extra Protection Was Voor Houten Vloeren Voordeelverpakking 6x750ml. Wegwerp lakens vloer schoonmaken elektrostatische mop stof. De juiste vloerreiniger voor jouw vloersoort.


Handyman heeft een ruim assortiment HG reinigings- en onderhoudsmiddelen. Zo hebben we verschillende houten vloerreinigers om uit te kiezen, . Parket, laminaat en houten vloeren. Om welke ondergrond gaat het?


Gelakte kurk- en bamboevloeren. De behandeling met parketolie is erg populair, aangezien dit dezelfde prachtige uitstraling oplevert als veel exotische houtsoorten hebben. Bij met olie behandelde houten vloeren komen de natuurlijke charme en warmte van het hout tot leven.


Een gelakte vloer is zeer goed bestand tegen krassen en chemicaliƫn. De wasverwijderaar dient te worden ingewreven, waarbij u telkens een klein stuk van de houten vloer behandelt. Wanneer de was loskomt kunt u deze eenvoudig met een doek verwijderen. Ga vervolgens weer over het gehele oppervlak, maar deze keer met schoon water om de vloer af te spoelen, dit om te verzekeren dat er geen overtollig water of schoonmaakmiddel op de vloer blijft liggen.


Op internet zijn er veel misconcepties te vinden over hoe je een houten vloer schoonmaakt. Veel houten vloer specialisten vertellen dat stoomreinigers niet geschikt zijn om te gebruiken op je houten vloer.

Hou het op schoonmaakmiddelen die een vloerspecialist jou aanraadt. Onderhoud geoliede houten vloeren. Beloop de olievloer pas na tenminste.


Dit heeft tot gevolgd dat u feitelijk . Maar helaas zijn er vlekken in de vloer gaan trekken op de plek waar de fles heeft gelekt. Wij hebben het gehele assortiment van het merk Hg, wat snel voordelig kan worden thuisbezorgd. Hoi ik heb een groot houten vloer probleem, al een paar maanden werk ik bij een jongen voor uur per week in zijn huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts