vrijdag 26 december 2014

Kleurolie houten vloer

Vloerolie van Tycho is een vloerolie die zeer geschikt is voor houten vloeren. Vloerolie is een kwalitatief hoogwaardig product voor het behandelen van houten oppervlakken. De vloerolie geeft uw vloer een natuurlijke uitstraling. Parketolie in vele kleuren online te bestellen.


Voor een goede bescherming tegen vocht en vuil dient u de kleurolie af te werken met hardwaxolie Naturel of Naturel Mat.

In één bewerking kleuren en oliën. Pigment dringt met de olie diep in het hout. Meer informatie: Aquamarijn Kleurpigment voor olie - Gebruiksaanwijzing Aquamarijn Corcol Full Solid Vloerolie - Productpagina Aquamarijn Waxol 1Full Solid Hardwax- Olie. Uw Eiken houten vloer behandelen met kleurolie voor een houten vloer in uw geheel eigen kleur en stijl. Wil je je houten vloer in de olie zetten?


Kleurolie komt uitstekend tot zijn recht op Eiken. Houten vloeren en olie , dat is het beste en het mooiste. We laten je in deze klusvideo zien hoe je deze op je vloer aanbrengt.

KARWEI verkoopt vloerolie. Bij Bebo Parket kunnen houten vloeren in verschillende kleuren bewerkt worden met olie op hard wax basis. Op deze manier is er voor ieder interieur een passende kleur voor een houten vloer te . Handleiding en tips over het aanbrengen van olie op een houten vloer. Bij het schuren van de parketvloer ontstaan er in het hout microscopische hoogte verschillen.


Dit zijn eigenlijk een soort open poriën. Bij geoliede vloeren komt er olie op de vloer. Deze olie verzadigd het hout van de vloer zodat deze waterafstotend wordt. De microscopische hoogteverschillen blijven in de vloer wel . BOEK NU EN PROFITEER TOT KORTING!


Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van houten vloer en parket. Bezoek geheel vrijblijvend onze showroom. Op de pagina foto's kunt u vloeren bekijken die afgewerkt zijn met olie. Wij kunnen de vloer afwerken met olie of kleurolie.


De voorbeeldkleuren zijn gemaakt op eikenhout , maar zijn op iedere houtsoort mogelijk. Misschien ben je toe aan een andere (kleur) uitstraling? Dat alles kan met parketolie.

Het voordeel van parketolie is, dat je de vloer een andere look kunt geven. Ik heb verschillende kleuren en er zit altijd wel een kleur bij die past bij jouw vloer en inrichting. Je kunt niet alle houtsoorten.


Eenmaal uitgehard is Hardwax Olie een uitermate krachtige en slijtvaste bescherming. Bovendien zijn met Hardwax Olie behandelde vloeren zeer vriendelijk in . Wij van Parket Onderhoud Service zetten graag uw houten vloer op professionele wijze in de olie. Wilt u zelf uw houten vloer oliën, dan is het verstandig dat u dat heel zorgvuldig doet en de volgende stappen te volgen.


Een houten vloer tijdens het oliën. Vloerolie Kleur van de Vesting is een kwalitatief hoogwaardige hardwaxolie voor het geven van de juiste kleur aan houten oppervlakken hiermee is uw vloer en of meubel verzekerd tegen de beste bescherming van vuil en vocht. De kleur van een vloer verandert . Geoliede houten vloeren gemakkelijk bij te werken in ieder denkbare kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts