maandag 29 december 2014

Hr+++ glas dikte

Triple glas is al verkrijgbaar in een glasdikte van mm. Drie platen achter elkaar, van ongelijke dikte met daartussen lucht laat minder geluid door dan platen. Hierbij moet worden opgemerkt, dat de constructie waar het glas in staat, ook bepalend is voor de mate van geluidsisolatie.


Ten vierde, het is duurder. Een extra plaat glas , een andere manier van produceren, meer kit .

De kleur van isolatieglas is mede afhankelijk van de dikte die wordt toegepast. Voor grote ruiten worden dikkere glasplaten gebruikt, hierdoor kan er een minimaal kleurverschil mogelijk zijn. Dit komt door de verschillende . Particulieren en glaszetters kunnen nu voor een groothandelprijs bij ons terecht. Wij bieden op strategische punten in het land verschillende . Dikte speelt dus een belangrijke rol bij de isolatiewaarde.


Wat is de isolatiewaarde glas ? Bekijk alle soorten en verschillen isolatieglas.

De ruit moet ook in het kozijn . Door dit van binnen en van. Bent u benieuwd naar de kosten en besparing? Hiernaast kunt u ook nog de spouwbreedte ( spouwdikte ) kiezen en hiermee wordt de uiteindelijke dikte van uw glasplaat bepaald.


Ook fijn: je hoort veel minder. Het kan makkelijk worden voorkomen door gebruik te maken van glasbladen van verschillende dikte. Bij koudebruggen bijvoorbeeld zal de warmte nog steeds ontsnappen, wat niet bevorderlijk is voor de werking van HR- glas. Triple beglazing bestaand uit bladen met dezelfde dikte floatglas levert in het algemeen geen betere geluidwerende prestaties op dan dubbelglas met . Met verschillende glasdiktes werkt triple juist beter. Dubbele spouw doet inderdaad wat, maar waar de verschillende diktes voornamelijk doen, is zorgen dat ze niet op eenzelfde frequentie trillen, waardoor het geluid . Voor het halen van de passiefnorm is drievoudig glas bijna een must.


Inmiddels zijn er diverse soorten drievoudig glas verkrijgbaar. In een basissamenstelling is de opbouw bijvoorbeeld 4-12-4-12-( glasdikte -spouwbreedte in mm). Het totale glaspakket is dan millimeter dik.


Hoe hoger de isolatiewaarde, hoe groter de dubbel glas dikte. Het kan zijn dat de sponningen op maat gemaakt moeten . Het is nog best kostbaar vandaar hier de tips!

Enkel glas is gewoon enkel glas van vroeger. Bekijk onderstaand de gemiddelde prijzen. Dubbelglas bestaat uit enkele glazen , met . Houd wel rekening met de dikte van het glas , de oppervlakte en de HR-waarde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts