vrijdag 26 december 2014

Umbrosa ingenua

Ook wanneer grotere oppervlakken van schaduw moeten voorzien worden, biedt Umbrosa een oplossing op mensenmaat. Verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en maten. Het systeem is een unieke combinatie van schoon.


Ingenua schaduwdoeken van Umbrosa. Ontdek alle Umbrosa schaduwdoeken nu onine bij Alumbro. Het ontwerp is van Pieter Willemyns.

Deze paal is te gebruiken in een graden engraden opstelling. Wordt geleverd inlcusief schuifstuk zodat u uw doek op verschillende hoogte kunt . De zeilen zijn in vele maten en afmetingen verkrijgbaar welke de mogelijkheden eindeloos maakt. Dit pakket bevat twee stukken van meter touw. Unfortunately, you cannot yet buy through our shop, but please feel free to have a look! Windbestendig, waterafstotend en in veel kleuren en afmetingen verkrijgbaar.


Die populariteit is wel te verklaren, want deze unieke oplossing ziet er schitterend uit en is van de allerbeste kwaliteit. Ontwerper Pieter Willemyns heeft bovendien een vernuftig schuifsysteem in het ontwerp . Met een omvangrijk assortiment in schaduwdoek kun je Kühlkamp Buitenhout wel een specialist noemen in het creëren van schaduwplekjes in de tuin.

Op zoek naar een schaduwdoek? Bezoek Vandella en koop een schaduwzeil met topkwaliteit tegen een correcte prijs. Even when larger areas have to be put in the shade, Umbrosa offers an easy solution for larger surfaces. Geschikt om grote oppervlakten te beschermen.


Sobere lijnen en moderne vormen. Beschermt ook goed tegen wind. Buy on Mohd Shop to get exclusive deals online. Door een ingenieus schuifsysteem zijn er vele opties mogelijk. Ook custom-made behoort tot de mogelijkheden.


Ideaal om grotere oppervlakte te voorzien van schaduw. Het Beglische Umbrosa staat garant voor kwaliteit. Kijk hier voor de beste muurparasols, schaduwdoeken en zweefparasols.


Voiles Ingénua par Umbrosa , Belgique. Tout le monde aime le soleil !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts