donderdag 25 december 2014

Stalen kozijnen en deuren

De industrial style is helemaal hot. Stalen kozijnen en deuren , trappen en hekwerken zorgen voor een stoere elegante look. Simply Steel: sterk in staal. De Rooy Metaaldesign: jaar vakmanschap in staal. Wanneer u een deur van staal met glas combineert met een glaswand met stalen kozijnen is het effect van het glas maximaal.


De ruimte lijkt veel groter dankzij het doorkijk effect dat u creëert met een glazen deur.

Het staal van de binnendeur is robuust terwijl het glas en de doorkijk het geheel weer elegant maakt. Skygate stalen binnendeuren geven je interieur een boost van luxe, licht en ruimte. Bij Skygate maken we handgemaakte stalen binnendeuren betaalbaar, zonder concessies te doen aan kwaliteit.


Door de speciale taatsscharnieren heeft deze deur geen kozijn nodig en draait naar twee kanten open. We leveren ook stalen deurkozijnen op maat. Natuurlijk óók geschikt voor houten deuren. Van het eerste contact tot de oplevering zijn we tevreden over de geleverde deur ! Wat is de prijs van uw stalen binnendeur met glas?


Stalendeuropmaat hanteert scherpe prijzen.

Hier vindt u de stalen binnendeuren prijzen. Industriële Stalen Deuren met glas. Kijk snel bij onze industriële deuren en ramen en zie hoe uw huis er strak en modern uit kan zien met deze look. Elke maat en kleur is mogelijk.


Voor een zeer breed scala van toepassingen produceert Andusta een uitgebreid assortiment stalen kozijnen voor woningbouw, utiliteitsbouw en zorgbouw. Onze kozijnen zijn geschikt voor binnendeuren voor zowel nieuwbouw als renovatie. Leverbaar in meerdere uitvoeringen in enkeldeurs- of dubbeldeurs . Stijlvolle kozijnen maken uw huis heel bijzonder.


Exclusive Steel: Slank Stalen Deuren. Stalen taatsdeuren, stalen schuifdeuren of met Paumelle scharnieren. Lees in het blog van Damen en Groen waarop u kunt letten bij de aanschaf van stalen kozijnen.


Roukens SteelLife is specialist in stalen deuren , stalen ramen en stalen kozijnen. Wij vervaardigen op maat, helemaal naar uw wens. Het is de eenvoud van het materiaal gecombineerd met onze expertise wat ons product tijdloos en veelzijdig maakt.


Landelijk, klassiek of in een industrieel gebouw, onze stalen ramen en . Kom een kop koffie drinken en bekijk met eigen ogen waar je meubels gemaakt worden. Het bijzondere aan stalen deuren – en wat ze ook zo ontzettend gaaf maakt om te maken – is dat ze niet standaard in productie worden genomen, maar op bestelling. Stalen deuren worden veel toegepast in de wat luxere gebouwen en chiquere woningen.

Want staat geeft een statigheid weer die met gewone houten of aluminium deuren niet bereikt kan worden. Bekijk de stalen deuren offerte. Duurder Daarnaast zijn stalen deuren en kozijnen ook wat duurder dan hout en . Wat is eigenlijk een industriële look bij glazen deuren en wanden? Glass Inside raakte geïnspireerd door de stalen kozijnen uit de jaren 60. Tot aan halverwege de jaren van de vorige eeuw waren stalen kozijnen niet weg te denken uit een woning.


Wij maken ranke stalen ramen, kozijnen en deuren. Met behulp van stalen profielen bouwen wij geheel naar u wens. U kunt kiezen uit een ruime keus aan stalen profielen zowel brandwerende als geïsoleerde profielen. Voor een hoge isolatiewaarde is dubbel glas toepasbaar in onze stalen ramen, kozijnen en deuren.


Theuma is een toonaangevende producent en leverancier van houten binnendeuren en houten en stalen kozijnen voor de woning- en utiliteitsbouw. Naast een gamma aan deuren en kozijnen bieden wij totaaloplossingen op het gebied van binnendeursystemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts