dinsdag 23 december 2014

Ladder 3 meter

Koop of Verkoop ladder meter op Marktplaats. Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht. Bekijk alle advertenties Wat is dit?


Deze bijzonder handige ladder is op veel verschillende manieren te gebruiken. De reformladder is voor zien van certificaat.

Niet gebruikte ladder delig aluminium. Vaste prijs bij ophalen is 95. Aluminium uitschuifladder (meter ). Dan is dit dé ladder voor u! Email mij eenmalig zodra dit artikel . De ladder bereikt bij volledig te zijn uitgeschoven een lengte van ,meter … Meer.


Voor 20:uur bestel dinsdag in huis.

Vergelijk 2klus artikelen van de beste merken, o. Met een ladder , trap of steiger kom je eenvoudig bij de moeilijk bereikbare plekjes. Bent u op zoek naar een aluminium ladder ? Ladders nu bij HORNBACH kopen! In ons assortiment vindt u enkele ladders , dubbele ladders , reformladders , driedelige ladders , telescopische en vouwladders aan. Stevige brede ladder stukken van meter treden. Met deze Giraffe telescopische ladder ,m werk je veilig en stabiel op elke plaats.


Hij is makkelijk te verplaatsen en in hoogte te verstellen. Type: Bosbouwmachine Toepassingsgebied: Bouw Neem voor meer informatie contact op met Cees Swaanen Veiling ZONDER voorbehoud van gunning! Of de ladder is zo zwaar dat je door het heen en weer sjouwen spontaan rugkla. Op zoek naar een ladder ? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan ladders. Coolblue: alles voor een glimlach.


Alle ladders en trappen worden in de. Deze gebruiksvriendelijke professionele telescoopladders is toepasbaar voor diverse werkzaamheden.

Deze telescopische ladder is variabel in te stellen op een werkhoogte tot meter hoog. De statijd mag maximaal . Sommige 2- en -delige ladders zijn bovendien in A-stand te gebruiken. Een - delige omvormbare ladder heeft de bijzondere eigenschap dat het derde element vanuit de A-stand verder kan worden uitgeschoven. U mag echter nooit op dit uitgeschoven deel staan.


Er moet altijd een meter overblijven, wat . Unieke telescopische ladder toepassingen voor alle toepassingen. Uitgeschoven , meter lang. Ingeschoven bijzonder compact. Veilig door de extra brede sporten van mm. Buy and sell almost anything on Gumtree classifieds.


Maximale werkhoogte ,meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts