donderdag 25 december 2014

Ouderwetse tegelvloer

Het oude huis heeft een uniek aanbod vloertegels in authentieke stijlen. Oude vloertegels in alle kleuren en stijlen. FLOORZ is DE specialist op het gebied van deze prachtige jaren tegels uit vervlogen tijden!


Kom ze bewonderen in onze showroom of bel ons op voor uw plan op maat. Cementtegels in meer dan 1. Koop of Verkoop oude vloertegels op Marktplaats.

Oude tegelvloer , vloer is nog goed in orde. Enkele tegeltje beetje gebarsten maar nog reserve tegels aanwezig. Tekeningen zelf is 340cm bij 59… N. Achterhuis biedt u één van de grootste sorteringen antieke tegelvloeren. Tegels worden verkocht per partij.


Oude en antieke Hollandse, Belgische en Franse plavuizen. Ook worden deze oude en antieke plavuizen, . Iedereen heeft er wel een gevoel bij. Oude bekenden zoals de terrazzo vloeren die TEGELinfo levert in tegelvorm en de gele muurtegeltjes met afgeronde bovenkant zijn sprekende en bekende voorbeelden.

Oog voor detail is een kenmerk dat regelmatig bij jaren tegels tot uiting komt in mooie . Bekijk hier de mooiste keukens met betegelde achterwanden en vloeren. Wanneer een waardevolle vloer in slechte staat is, bijvoorbeeld een tegelvloer met afschilferend glazuur, houdt elke vorm van schoonmaken een risico. Met een goed uitgeknepen spons met gedemineraliseerd water kan ook dikwijls veilig plaatselijk gereinigd worden, zelfs op oude geglazuurde tegels. De Opkamer is gespecialiseerd in oude bouwmaterialen zoals antieke schouwen , oude Franse boerenplavuizen en bourgondische dallen. Ook verkopen we natuursteen vloeren van Belgisch hardsteen en oude arduin kerkdallen en antieke marmer sierschouwen.


Dunne tegels voor renovatie. Ben je beu gekeken op je oude tegels maar heb je geen zin om de hele vloerbedekking uit te breken? Met dunne tegels voor renovatie kan je rechtstreeks over de oude vloer heen lijmen met een dikte vanaf mm. Als kers op de taart valt ook de prijs per vierkante meter goed mee.


Hello, Heb net wat liggen zoeken. Dacht dat er een topic van was, maar niet simpel terug te vinden lijkt mij. Ik heb in mijn te verbouwen huis een vloer die nog in vrij goede staat is (afgedekt met balatum).


Nu vroeg ik mij af of die tegels nog een waarde hebben. Mij lijken het van die dikke cementtegels met . Hoewel het begrip plavuis of plavuizen bij de meesten meer op zal roepen dan keramische tegels, vindt u deze in die hoedanigheid nauwelijks meer. De antieke estrikken of oude estrikken, antieke of oude plavuizen, het zijn allemaal benamingen voor hetzelfde product.


Deze producten werden veelal in oude. Piet Jonker het fundament van het bedrijf met het verzamelen van antieke plavuizen.

Een groot deel van ons assortiment oude plavuizen is afkomstig uit Frankrijk. De antieke plavuizen, ook wel estrikken genoem hebben een grote verscheidenheid aan kleurnuances en structuren. We zaten al enige tijd met het probleem hoe we de prachtige oude rode plavuizen, in ons Franse huis, moesten behandelen.


De plavuizen, tomettes genaam waren dof, vlekkerig en elke gemorste druppel werd direct opgezogen en kon nauwelijks nog worden verwijderd. Na een tijdje te hebben gezocht op internet had ik .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts