woensdag 31 december 2014

Specialist rug

U kunt voor alle rug - of nekklachten terecht bij het Wervelkolom Centrum, de betrokken specialisten hebben allen zeer veel ervaring op het gebied van de rug en nek. Specialisten In het Wervelkolom Centrum werken medisch specialisten van de afdelingen: Anesthesiologie (pijncentrum). Het-Rugcentrum-beeldmerk.


Samen met jou doen wij er alles aan je het vertrouwen in je rug terug te geven. Je de mogelijkheid geven die dingen weer te doen die jij het liefst zou willen: van baan veranderen, de moestuin aanleggen of toch die lange fietstocht maken bijvoorbeeld.

Dit is waar Het Rugcentrum voor staat. Pijn in de rug die langer dan maanden blijft bestaan, als gevolg van overbelasting van gewrichten, tussenwervelschijf (discus), ligamenten of spieren in de rug of het gevolg van. Wie moet men raadplegen in geval van rugpijn?


De huisarts kan u doorverwijzen naar een reumatoloog, een orthopedische chirurg? Voor meer informatie zie Bergman Clinics. Tijdens een gesprek probeert de specialist aan . De rugspecialisten werken samen aan de behandeling van uw rugklachten.

Ga ik best naar een dokter in een groot universitair ziekenhuis? Of kan ik evengoed geholpen worden door een dokter in een ziekenhuis bij mij in de buurt (ASZ, OLV Aalst)? Het rugcentrum heeft zich gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van rug - en nekklachten alsook gewrichtsaandoeningen en sportletsels bij volwassenen en kinderen.


Hij of zij kan eventueel samen met oefentherapeuten het behandelplan maken. Of verwijzing naar een specialist nodig is - en . Nek- en rugpijn is één van de meest voorkomende aandoeningen in de westerse wereld. Eén op de vijf mensen heeft chronisch last van de nek of rug. Mijn verhaal over een jarenlange zoektocht door de gezondheidszorg in Nederland met de vraag wat is er met mijn nek en rug aan de hand en kan er iets aan gedaan worden? Na diverse bezoeken aan verschillende specialisten constateerde een arts dat mijn hele wervelkolom er niet best uitzag.


Met deze gedachte is Fysius ontstaan. Orthopedische klachten aan rug of nek? De Sint Maartenskliniek helpt. Om zo goed mogelijk uw rugklachten in beeld te brengen is het van belang zoveel mogelijk informatie te verzamelen over de achtergrond en geschiedenis van uw rugklachten. Soms zullen we u vragen om.


Verpleegkundig specialist.

Bij het Wervelkolom Centrum van HMC (Haaglanden Medisch. Centrum) kunt u terecht voor rug - en nekklachten. Bij de behandeling van rug - en nekklachten zijn verschillende medisch specialisten betrokken. Het Wervelkolom Centrum zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk bij de juiste arts terecht komt.


Rugzorg Nederland is door de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie erkend als pijncentrum, en levert zorg welke enkel door de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie erkende en zeer ervaren medisch specialisten geleverd wordt. NedSpine heeft aandacht voor u, uw rug en nek. De kliniek in Ede bezit het keurmerk ZKN dat garant staat voor een hoge . Bij CWZ Nijmegen kunt u terecht met klachten aan uw rug en nek. U wordt uitstekend begeleid en samen met u wordt een behandeling gezocht. AZ Groeninge heeft het kwaliteitslabel.


Stefan Clockaerts als specialist op het centrum orthopedie. Op augustus versterkt dr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts