maandag 22 december 2014

Skylt 2 componenten lak

Het is een zeer geschikt product om uw houten badkamermeubel mee te behandelen. Het product geeft een unieke onbehandelde matte uitstraling aan u. Met deze - componenten lak kunt u vloeren en meubels zeer mat afwerken. RigoStep - always two steps ahead. SKYLT beschermt onzichtbaar.


De losse plankjes die op de vloeren zijn gelegd.

Houten vloeren, meubelen, tafels, etc. Titanium-hard: kras en slijtvast. High solid: meer vastestofgehalte dan reguliere lakken. Verdiept de kleur van hardhout en andere donkere ondergronden. De beste bescherming tegen opglansstrepen.


Deze lak is erop gemaakt om hout te doen laten lijken alsof het onbehandeld is. Zo is deze afwerking zeer mat en nauwelijks verkleurend. Vind skylt lak op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Eenmaal gemengd is de Skytl Original ca. Skylt - lak is dus zeer goed toe te . Maarrrrr, zou deze tafel niet al behandeld zijn met een olie of iets dergelijks om de kleur cigar brown te krijgen? Of komt dit doot het roken? Kleur en matheid van het hout verandert niet!


Wat voor parketlak is de skylt titanium? PU parketlak die niet zichtbaar op houtenvloeren, echt en geheel glansvrij. U kunt het hout behandelen met lak , impregnatie, hardwax of andere producten.


High-‐solid watergedragen Polyurethaan lak. Aan te brengen als volledig beschermend laksysteem in slechts lagen. Ultra matte onzichtbare bescherming. Ontzettend praktisch en onderhoudsarm, want het hout hoeft niet te verzadigen. Naast glimmende lak vindt u bij ons ook matte lak en extreem matte lak.


De matte varianten zorgen voor een natuurlijke uitstraling van uw parketvloer. Voor de hardheid en eindsterkte kiest u uit één of twee componenten lak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts