donderdag 18 december 2014

Betonvloer storten en vlinderen

Het vlinderen van een betonvloer , ook wel polieren genoem is nodig om het beton na het storten te verdichten. De bladen maken een ronddraaiende beweging over de vloer, . Na het storten van het beton en een bepaalde droogtijd is het vloeroppervlak nog erg ruw. Het moet dan machinaal gevlinderd worden met een speciale machine die over het beton wordt bewogen. Door het vlinderen krijgt het beton zijn compacte structuur en typische wolkachtige uitstraling.


Zijlstra betonbewerking biedt een full service concept op het gebied van betonvloeren , voor een scherpe prijs.

Inclusief vloerverwarming, isolatie en wapeningsnetten en schuimbeton een greep uit. Gelijk na het storten van de betonvloer gaan wij beginnen met het voorbereiden van het monolithisch afwerken. Op het moment dat de betonspecie voldoende is gehard wordt er begonnen met schuren. Wordt de betonvloer gebruikt door intensief verkeer? Dan wordt de betonvloer ingestrooid . Betonvloer vlinderen of storten.


Bij ons kunt u terecht voor diverse werkzaamheden met betrekking tot het vlinderen van beton of het storten ervan. Een betonvloer voor uw aanbouw of uw bedrijfshal.

Vlinderen betonvloer ferwert door Botma bouwbedrijf en betonafwerking BV. Met dank en complimenten aan de firma Huisman vloeren bedrijf. De gemiddelde prijzen voor het laten storten van een vloer liggen tussen de euro en 1euro per m2.


Als u een vloer wilt storten met isolatie dan kunnen de kosten oplopen tot aan 1euro per m2. Een compleet afgewerkte betonvloer inclusief het laten vlinderen ( glad maken van het beton ) Kost per . Hierbij wordt een slijtlaag ingestrooid in de vloer, teneinde een zeer hoge slijtvastheid te behalen. Dit vlinderen van het beton is de activiteit waaraan Vlinderbedrijf Vonk haar naam ontleent. Dit gebeurt met professionele vlindermachines. Hallo, Ik ga een nieuwe betonvloer storten van 50m dikte ca.


Op de bestaande betonvloer ligt reeds voorbereid StyroDur isolatieplaat, staalmatten met daarbovenop met teyrip 16mm vloerverwarmingleiding (groepen). Ik heb gehuurd een electrische hoogfrequente afwerkspaan voor de . Ik neem aan dat je de beton wel verdicht? Alleen is dat niet eenvoudig.


De timing wanneer je begint met vlinderen of dichtschuren is nogal kritisch en het bedienen van een vlindermachine is ook iets wat je eerst onder de knie moet krijgen voor . Uw betonvloer vlinderen ? De vakmannen van Veenstra bv kunnen uw betonvloer vlinderen. Uw vloer wordt dan voorzien van een harde, gladde en strakke toplaag. Wij zijn een zeer ervaren bedrijf dat onder meer is gespecialiseerd in het uitvoeren van betonwerken.

Hiermee zijn de voorbereidende werkzaamheden voor het aanbrengen van de betonnen bedrijfsvloer afgerond. Het storten van de betonvloer is een continue proces wat niet . De bodem is al vlak gemaakt en een bekisting met rand om langs af te reien is aanwezig. Een deel van de omtrek (het deel dat buiten de bestaande stenen muren ligt) krijgt een vorstrand die ik nog zal . De machine moet hieromheen werken. Bij het ontwerp dient hier al rekening mee gehouden te worden. Constructief ontwerp: indien mogelijk het constructief ontwerp zodanig uitvoeren dat bij het storten en afwerken van de vloer geen obstakels aanwezig zijn.


Stekwapening door middel van. Voor onze nieuwbouwwoning hadden we graag betonnen trappen laten gieten. Het mechanisch polijsten van de bovenzijde van de vloer noemt men ook wel vlinderen. Graag verzorgen wij een solide en slijtvaste monolietvloer voor uw bedrijfsruimte, koelcel, magazijn, garage of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts