zondag 28 december 2014

Dubbele rolhordeur

Van plissé hordeur tot deurrolhor, bij Bruynzeel vind je de hor die je zoekt. Welke horren zijn geschikt voor een drempelvrij huis? Hebben jullie ook een hordeur die . Dankzij een inventieve constructie blijft tijdens het bedienen telkens een deel staan, waardoor het andere deel van de deur gebruikt kan worden als doorloop.


Wanneer de treklijst bediend wordt, rolt het . Een hordeur houdt vliegen en insecten tegen.

Hordeur schuifpui, magnetische hordeur , horgaas en hordeur plissé. Koop een deurhor bij GAMMA online. Deze hordeur is perfect voor dubbele deuren tot meter breed! Onze roldeuren zijn geschikt voor elk type kozijn en kunnen zowel binnen als buiten gemonteerd worden.


Wij leveren kwaliteits hordeuren voor de beste prijs! Wil je een vaste hordeur ? Of dacht je meer aan een hor van lamellen, zodat je er gemakkelijk doorheen kunt lopen? Misschien vind je een plissé horgordijn of een vliegengordijn wel het mooiste?


Of past een rolhordeur het beste bij jouw deur?

Rolhordeuren hebben we ook voor dubbele openslaande deuren! Dubbele rolhordeur BASIC techniek. Bij buitendraaiende deuren : binnen monteren. Bij binnendraaiende deu- ren: buiten monteren. Neem de dagmaat van het kozijn.


Bedieningsgemak is van groot belang. Het systeem kan zowel binnen als buiten gemonteerd worden. Laagste prijs, razendsnel geleverd. De dubbele rolhordeur BASIC.


Maatwerk kan bij ons omgeruild worden. Op zoek naar een hordeur voor brede schuifpuien of brede openslaande deuren ? De Unilux dubbele plissé hordeur is beschikbaar voor deuren tot maar liefst meter breed! De breedte wordt op maat gemaakt evenals de montagezijde (links en rechts) en montagewijze (in- en op het kozijn), De maximale breedte maten zijn 22 2en 3cm.


Standaard leverbaar in RAL kleuren. De enige originele hordeur. Via openstaande buitendeuren komen insecten gemakkelijk uw huis binnen. Daarom biedt Hamstra een horsysteem voor vrijwel elke buitendeur, dubbele deur of schuifpui.


Vanzelfsprekend met een ruime keuze aan kleuren en gaassoorten.

Mocht u onverhoopt tegen het gaas aanlopen dan is het openen en het sluiten van de rolhordeur voldoende om het gaas weer terug in de geleider te krijgen. U kunt kiezen uit een functionele vaste hordeur , een . Voor brede deuren en schuifpuien is er ook een dubbele rolhordeur leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts