maandag 29 december 2014

Brink campman rocks

Creativiteit, ambacht en een neus voor design zijn de ingrediënten waarmee we al decennia lang kwalitatief hoogwaardige vloerkleden vervaardigden. Geïnspireerd door zowel tradities als innovatie wordt in onze fabriek in Lichtenvoorde het gros van onze vloerkleden . Deze wordt veelal geproduceerd in een lagere gelijke poolvorm. Geef je de voorkeur aan een hoogpolig tapijt?


Dan kun je onder andere te kust en te keur in de vloerkleedlijnen Rocks en Steel.

Handgeweven en in vele kleuren beschikbaar. Vind brink en campman op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Er zijn diverse kleuren leverbaar.


De kleurstelling in het karpet is zeer zorgvuldig samengestel wa. GRATIS verzending en retourgarantie. Brink en campman Rocks 2x 3cm.

De hoogpolige Rocks is geweven van zuiver scheerwol. Dit kleed is antistatisch, geluiddempen comfortabel en . Door onder andere het heldere oranje is dit kleed alles behalve saai. Dit vloerkleed is hoogpolig en gemaakt van nieuwzeelands scheerwol.


All collections are woven to the Highest standards using only the finest materials and traditional weaving techniques. This designer inspire selection of rugs are also available . Het is een vol, geweven kleed. De verschillende kleurnuances zorgen voor een levendig multi-color effect.


De gehele collectie wordt wereldwijd . Deze Nederlandse product weet elke collectie weer te verrassen. De collecties zijn divers en toch heel herkenbaar. Verschillende technieken zorgen voor een diverse uitstraling van de collecties.


De geweven vloerkleden zijn verkrijgbaar in. Tevens outlet met hoge kortingen! Een groot deel van de vloerkleden van dit merk zijn in elke maat verkrijgbaar en gemaakt van hoogwaardige wol.

De Rocks , Marble en Stone zijn herkenbare producten van dit merk. Gesorteerd op: populariteit. Alle afmetingen en collecties vindt u als eerste bij ons!


Utilising the best expertise in hand knotted Nepalese weaving techniques and the highest . Free UK delivery on all orders over £70.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts