woensdag 24 december 2014

Live en cooking houten

Wij heten u van harte welkom in ons Live Cooking restaurant! Het weekend gezellig met zijn allen afsluiten? Kom genieten in ons Live Cooking restaurant! U maakt in de avond gebruik van ons uitgebreide Live Cooking buffet.


Na het diner kunt ervoor kiezen om nog een drankje te drinken in de bar of om direct naar uw Luxe hotelkamer te gaan.

Dit arrangement is ideaal als u weg wilt met een groep vrienden of met familie. Aankomst mogelijk op zondag. Wij verwelkomen u tijdens de speciale dagen graag! Voor Pasen, Moederdag en Pinksteren, klikt u onder de kop restaurant op feestdagen voor. Een gezonde start van de dag, met een uitgebreid buffet.


Every Saturday, Sunday and (bank) holiday from 17. Here is where the luxurious open kitchen is locate where our kitchen crew prepares your dishes à la minute.

The comprehensive island buffet includes. Hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve review op Tripadvisor. Fijn om te vernemen dat u allen heeft genoten van de gastvrijheid van onze medewerkers en uiteraard het live cooking buffet. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt.


Onbeperkt eten en drinken! Iedere vrijdag, zaterdag en zondag ongeremd genieten van wat onze keuken U te bieden heeft. Elk weekend en op vrijdag kunt u bij Valk.


Verleng je weekend met een nachtje in een luxe kamer. Naast een regendouche en whirlpool op de kamer, worden jullie verwend met een all- inclusive Live Cooking diner en ontbijtbuffet. Je hoeft alleen nog maar te ontspannen. Hotel Duiven Prijs volwassenen: € 350.


Het live and Cooking concept met overnachting is geweldig. Prachtige kamers met geweldig uitzicht. Het eten is wel zo geweldig, dat je onderhand niet weet wat je zult nemen.


Je kunt je niet indenken wat er allemaal staat. Ook het ontbijtbuffet is zo overweldigend alles staat er.

Of fiets in de groene omgeving en geniet van een drankje bij Theehuis Rhijnauwen. In de open keuken ziet u uw gerechten bereid worden. Voor de fietsliefhebbers is er een overdekte en afgesloten fietsenstalling en een oplaadpunt voor de e-bike. U kunt gratis parkeren bij het . Heeft u nog geen plannen voor morgen?


Laat u dan culinair verwennen door onze koks. Vanaf morgen zondag Augustus kunt u namelijk weer komen genieten van een heerlijke zondagsbrunch of van het Live.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts