maandag 29 december 2014

Glashandel hoorn

Tevens leveren wij ook ventilatie roosters. Wij onderscheiden ons van de andere . We zijn uw voorkeurspartner in functioneel glas , voor zowel producten als projecten. Reparatie en plaatsen van alle soorten glas en isolatieglas!


Van het plaatsen van nieuwe ruiten tot en met de afhandeling met uw verzekering, inclusief maximaal jaar garantie. Ruitbreuk is vaak als onderdeel van uw woonverzekering .

Neem gerust contact met ons op. De meest volledige site met ruim 66. Is uw ruit ernstig beschadigd geraakt doordat er een bal tegenaan is geschoten? Beschadigd glas kan namelijk tot het gevolg hebben dat het glas op een gegeven moment volledig breekt. Wij weten als geen ander hoe fijn het is . Wij staan uur per dag, dagen per week voor u klaar.


Hoorn vindt u op Openingstijden. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grootste glashandels in de regio. Betrouwbaarhei vakkundig advies en.

Glashandel Garant Glas B. De speciaalzaak voor speciale zaken. Caresse glasdesign is een familiebedrijf dat zich in de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in het verwerken van glas op alle mogelijke manieren. Brandwerend glas (Pyrobel), isolatie glas (Thermobel) en vele toepassingen voor deuren, wanden en gevels. Vanuit fabrieken en vestigingen in Nederlan België en Duitsland worden onze klanten snel en flexibel bediend.


Wij leveren en plaatsen ook alle soorten isolatie- en veiligheidsglas, waaronder inbraakvertragend glas. Vergelijk hier gratis offertes en kies het beste bedrijf dat bij u past! Wij kunnen glas voor u bewerken, leveren en plaatsen.


Er zijn vele mogelijkheden. Wilt u glasadvies of heeft u snel een offerte nodig? Heeft u vragen over beglazing? Klik op de naam van een glashandel om de gegevens te bekijken. Wij bieden namelijk glasoplossingen voor allerhande situaties.


Bent u op zoek naar isolatieglas of kiest u het liefst voor glas-in-lood? Venster- en Tuindersglas. Bij ons kan het allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts