dinsdag 23 december 2014

Aluminium honingraat

Alucore is een technisch hoogwaardig honingraat paneel, standaard leverbaar in paneeldikte 1 1 en mm. Lees hier meer over dit product. Aluminium honingraat wordt vervaardigd in Engeland door Corex Honeycomb.


Het is verkrijgbaar in diverse celafmetingen, legeringen en uitvoeringen, al dan niet geperforeerd of anticorrosie behandeld. Het wordt zowel geëxpandeerd geleverd als ook in de vorm van slice (dus niet uitgetrokken ). Alle maten en kleuren hebben een minimale bestelhoeveelheid.

Daarnaast is elke kleur te verkrijgen indien de hoeveelheid voldoende is. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. LUXBOARD is een innovatief aluminium honingraat paneel - vervaardigd met behulp van een uniek productieproces, met uitstekende eigenschappen van het product en een consistente kwaliteit. LUXBOARD onder andere gekenmerkt door een hoge stijfhei lichtgewicht en gemakkelijke verwerking. HexaPano panelen worden volledig uit aluminium vervaardigd (licht - corrosiebestendig) en combineren een licht gewicht met sterkte en stijfheid.


Kern : een industriële grade . Iemand een idee waar je dit ( Aluminum honingraat platen) in Nederland kan krijgen? De celgrootte van de alu honingraat kern varieert van - - - 19mm.

Dit lichtgewicht sandwichpaneel heeft een standaard toplaag van 1mm aluminium. Kuiper Protect Luxboard Alu. De aluminium honingraat kunt u gebruiken om stevige sandwichpanelen mee te produceren. Door de bijzondere structuur van de aluminium honingraat krijgt het sandwichpaneel een grote buigsterkte en weerstandsmoment bij een laag gewicht.


De honingraat kunt u uitrekken en verbuigen in de gewenste vorm. PrinT hPL oPPervLakTekLeuren . Onze aluminium honingraat , aluminium honingraat paneel, RVS honingraat sterke duurzaamheid en hoge kwaliteit. Met uiterst vlakke oppervlak en doorgegeven officiële sterkte en kwaliteitstest, onze producten wild inzetbaar in verschillende velden.


Aarzel niet om een bestelling te plaatsen. Honingraatpanelen zijn panelen die zijn opgebouwd uit meerdere lagen waarbij de binnenlaag bestaat uit een structuur die is opgebouwd als een honingraat. Deze zeshoekige honingraatpanelen worden. In bijzondere gevallen worden metalen (meestal aluminium ) honingraatpanelen toegepast.


Concurrerende producten aluminium honingraat panelen door leveranciers aluminium honingraat panelen en fabrikanten aluminium honingraat panelen worden hieronder vermel u kunt bladeren en het gewenste product selecteren. Daarnaast bieden we ook de aanverwante producten aluminium honingraat panelen bij . Vind de fabrikant Aluminium Honingraat Paneel Prijs van hoge kwaliteit Aluminium Honingraat Paneel Prijs, leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Het zou gaan om een stuk van ongeveer 40x60cm, dikte en grootte van de cellen zijn niet heel relevant.


Ik wil dit gebruiken als bed onder mijn . Polyvinylchloride schuim is een thermoplastisch schuim met een semi-gesloten celstructuur.

BaerCore is een thermoplastisch schuim met hoge mechanische eigenschappen in combinatie met hoge temperatuur bestendigheid. Polypropyleen en aluminium honingraat is het lichtgewicht . Dit kan zowel een kunststof honingraat , een kunststof hardschuim als een combinatie van beide materialen zijn. Oppervlaktehuiden: Vezelversterkt PP.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts