woensdag 17 december 2014

Aluminium glaslijsten

Naast glaslatten kunt u in onze webshop ook terecht voor glasprofielen. Al onze glasprofielen bevatten beluchtingsgleuven en de bevestigingsgaten zijn gesoevereind. De profielen hebben daarnaast een standaardlengte van 5cm.


B, A, soort, standaard lengte. RVS en aluminium glaslijsten in rechthoekig of rond.

RVSLand voor al uw hekwerk componenten. Ook online verkoop van RVS buis, koker of staf per meter. Glaslatten: Drukvereffenend systeem voor het vastklemmen van glas . U-profiel, glaslijst - alu - rvs - chroom GLASMONTAGE U-profiel - div.


Afname per aangegeven lengte. De prijzen zijn uitgedrukt in euro m1. Aluminium brute, geanodiseer Chroom glans, Rvs look.

Uitvoering: geanodiseer geboord en gesleufd . U hebt niets in uw winkelwagen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up- to-date. Op al onze kozijnen zitten aan de buitenzijde ventilerende aluminium glaslatten. Daarom wil ik ze vervangen voor hardhouten glaslatten. Deze veroorzaken houtrot.


Glaslatten van hout, aluminium of kunststof die in het kozijn, op de deur of raam wordt bevestigd voor het vastzetten van glasruiten en panelen. We maken onderscheid bij houten glaslatten in de . Oplegtafel met ondersteuning voor meetsysteem . Rapid GLI Machine voor het recht zagen van aluminium glaslijsten. Het profiel wordt in geanodiseerde, gemoffelde of brute uitvoering geleverd. Oppervlaktebehandeling, : Maak een keuze.


Online glas bestellen en glas kopen bij GlasStore. Wissellijsten in standaard maten. Eenvoudig zelf in- en uitlijsten. Smelten van het aluminium zelf.

De snelheid waarmee dit gebeurt hangt o. GLASLIJSTEN - OVERZICHT - AANSLAGDOPJES. De mooiste lijsten wissellijsten baklijsten en kliklijsten van De Lijsten Fabriek. Bestel nu extra voordelig rechtstreeks bij De Lijsten Fabriek, ruim 30.


Ook voor inlijsten en posters!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts