maandag 22 december 2014

Ms wand

Metal stud wanden zijn wanden die opgebouwd zijn uit metalen profielen, isolatie materiaal en gipsplaten. De metalstud wanden die wij leveren zijn eenvoudig zelf te monteren. Gyproc heeft een uitgebreid assortiment gipsplaten voor wandsystemen van hoge kwaliteit, zoals akoestische wandsystemen, scheidingswanden, voorzetwanden, schachtwanden, gebogen wanden en geluidsabsorberende wanden. De Gyproc Metal Stud - wanden zijn niet-dragende lichte scheidingswanden, die op het werk worden gemonteerd.


Ze bestaan uit een thermisch verzinkt stalen frame, waarop langs beide zijden Gyproc-platen worden geschroefd.

Een oordeelkundige combinatie van breedte van de profielen, type en dikte van de platen, . Bovendien zijn Metal Stud-scheidingswanden - of kortweg. MS - wanden - een stuk lichter en flexibel in te bouwen. Op bouwfysisch vlak (geluidisolatie, brandwerendhei stabiliteit, …) overtreft Metal Stud alle normen. Metalstud profielen zijn koudgevormde (gezette) stalen profielen.


Deze profielen hebben een C- of U-vorm. Als isolatiemateriaal wordt minerale wol gebruikt.

De brandwerendheid van de wand wordt bereikt door toepassing van enkele of dubbele beplating en wanneer geluidswering ook gevraagd is, heeft een glas- of. Complete wanden koopt u online bij Afbouwmateriaal. Metal Stud is de ideale manier om op een professionele manier wanden en plafonds te creëren in zowel nieuwbouw en renovatie projecten tegen lage kosten. Al onze producten excelleren in hoge prestaties op gebied van geluid . Een metal stud wand is een niet-dragende, lichtgewicht scheidingswand. Deze wand bestaat uit een geraamte van stalen C of U-vormige profielen met daaraan wandplaten en isolatiemateriaal bevestigd.


Een metalstud wand bestaat uit een metalen frame met aan één of beide zijden een beplating. Een wand met aan één zijde een beplating noemen we een voorzetwand. In beide gevallen kan er een isolatie materiaal worden aangebracht . Metal-stud wanden hebben belangrijke voordelen: De wanden hebben een hoge. Ook op het gebied van kamerscheidende wanden in woningen staat de ontwikkeling niet stil.


Inmiddels is er zelfs sprake van een nieuw type Metal Stud wand , die niet alleen aan de wensen van de bouwer tegemoet komt maar ook beantwoordt aan de beleving van de bewoners. Of het nu gaat om mooie strakke kantoorwanden, functionele scheidingswanden voor geluidsdemping of voor het wegwerken van bekabeling, goten of leidingen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze scheidingswanden zijn ontwikkeld om te.


MS staat voor metal-stud.

De mogelijkheden met deze wanden zijn eindeloos. De wanden kunnen ook verwerkt worden in een ronding en tot een hoogte van wel meter zonder tussenconstructie. Het Handboek Wandsystemen is een praktisch naslagwerk boordevol handige informatie tijdens ontwerp, calculatie en werkvoorbereiding.


Vrijwel alle bouwbegeleiders kennen de metal stud wanden en de problemen die met betrekking tot de organisatie opgelost moeten worden. Het metalen geraamte wordt bijvoorbeeld vastgeboord op de vloer waar vloerverwarmingsleidingen zijn aangebracht en de gipsplaten worden gemonteerd voordat nagedacht is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts