donderdag 18 december 2014

Kosten geluidswal per meter

Ik ben hier even achteraan gegaan. Kale basisprijs geluidsscherm, bouwkosten per vierkante meter , €. De kosten variëren zo tussen de € 2per m. Geluidswal wordt gefundeerd op prefab betonnen funderingsstrook met funderingspalen. In recente jaren is het toepassen van bovenwettelijke maatregelen sterk toegenomen, wat extra kosten voor de belastingbetaler met zich meebrengt.


Akoestisch onderzoek deel door dgMr, rapport.

Een voordelige oplossing in uw tuin voor een betaalbare prijs. Geluidsschermen, houten geluidswerende geluidsdempende schuttingen, tuinschermen! Speciale verduurzaam methode! Met maar liefst jaren . De geluidsschermen van NoiStop halveren het omgevingsgeluid. Nu het geluidsscherm geplaatst is, wordt duidelijk dat er -voor ons tenminste- geen effect is.


Mijn vraag: kennen jullie nog meer voorbeelden van leveranciers van geluidsschermen of ideeën om een scherm zelf te bouwen? Een aarden wal heb ik helaas . Rijkswaterstaat schat de kosten op duizend gulden per strekkende meter , maar dat zou nog fors omlaag kunnen door het toepassen van een goedkopere soort kunststof.

We juichen innovatie toe, maar het effect en de kosten moeten wel in balans zijn. Een vouwbaar geluidsscherm zal veel geld kosten. Om de geluidbelasting op de gevels van de woning terug te brengen tot de voorkeurswaarde dient een aanvullende geluidswal met een hoogte van meter en een lengte van ongeveer meter te worden aangelegd. Voor geluidswallen zijn op ervaring gebaseerde kosten per strekkende meter.


De wijk Fazantenkamp komt op grond van de wettelijke criteria in het kader van de sanering in aanmerking voor een geluidsscherm van meter boven het wegdek. Dit is zelfs lager dan de reductie bekomen met een geluidsscherm met hoogte. In bijlage is hiervan een. Door een positieve opbrengst uit de toe te passen grond kan GMG de totale geluidswal voor een relatief laag bedrag van €700. Ontwerpbureau ipv Delft, Pieters Bouwtechniek en Holland.


Scherm hebben de handen ineen geslagen om nieuwe moge- lijkheden te bedenken. Gezamenlijk kwamen we met twee innovaties: het funderingsloos geluidsscherm en het energie- opwekkend geluidsscherm. Het funderingsloos geluidsscherm. De breedte van het gedeelte met de gestapelde blokken is meter en de hoogte is meter.


Kosten Het hele project kost 150.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts