vrijdag 19 december 2014

Pretecho amsterdam oost

Kijk snel welke het dichtstbijzijnde, goedkoopste en leukste is! De eerste blik op je baby is een onvergetelijk moment. Door klanten beoordeeld met. Echocentrumamsterdam ( pretecho ). Leuk dat je ons gevonden hebt.


Verloskundigenpraktijk Amsterdam Oost.

Dan zit je bij ons op het juiste adres. Wij begeleiden jou van kinderwens tot kindje. Wat fijn dat je ons gevonden hebt. We kijken uit naar je komst! Je verloskundige begeleidt je tijdens je zwangerschap en bereidt je voor op de bevalling.


Zij houdt jouw gezondheid en die van je baby in de gaten. Met vragen over je zwangerschap kun je altijd bij je verloskundige terecht. Bent u zwanger en wilt u een medische of pretecho laten maken?


Kom langs bij Echo Zuid in Amsterdam.

Ook plaatsen wij spiraaltjes en geven de prikpil. Met deze techniek komt je kindje heel dichtbij! Een echo kan gemaakt worden voor het bepalen van de zwangerschapsduur, opsporen van meerlingzwangerschap, bepalen van de ligging van het kin. Bij de pretecho is het tijd om te genieten van je kindje en deze zo mooi mogelijk in beeld te krijgen.


Neem vrijblijvend contact met ons op. Femme- Amsterdam , een bijzonder en uniek concept op het gebied van verloskunde in Amsterdam. Zwanger Gefeliciteerd met je zwangerschap! De verloskundige of huisarts heeft je verwezen om een echo.


Info over pretecho amsterdam oost. Resultaten van zoekmachines! Hoogwaardige beelden in HD. Wij zijn Geboorte in Praktijk: twee hechte teams van drie verloskundigen in Amsterdam. We hebben locaties in Oost , West en het Centrum.


Met liefde en kennis komen we graag naast je staan de . Pretecho laten maken, 2 3 4D echo en geslachtsbepaling vanaf weken in HD.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts