maandag 22 december 2014

Label hout

Voor al uw lasergraveer en snijwerk in hout en eventueel andere materialen. Wij snijden en graveren letters, labels , geboortekaarten, naamborden, woondercoratie, vlaggetjes, visitekaartjes, cadeaubonnen. Leuk om te combineren met doopsuikerdoosjes, zakjes of.


De labels zijn ongeveer 40mm x mm, afhankelijk van de vorm en worden langs zijde gegraveerd. Het label is van toepassing op hout en afgeleide producten, waaronder heel wat papiertoepassingen. AB is een Frans label voor biologische landbouw.

ASC is een internationaal label voor duurzame vis afkomstig uit aquacultuur. BDIH is een internationaal label voor biologische cosmetica. Beschermde geografische aanduiding. Een Europees voedingslabel.


Sloophouten meubel voor personen. WOODWORKS, de houtwerkplaats van AMARANT, Tilburg en Breda. Met deze set van drie ornamenten van Bloomingville is je interieur helemaal klaar voor de kerstdagen. De hangers zijn gemaakt van hout in een ronde vorm en zijn gemakkelijk op te hangen aan de witte koorden.


De items hebben allemaal een verschil.

Een correct FSC label bestaat uit de volgende elementen: 1. Type FSC product (1, Mix of Recycled) 4. Even alle feiten op een rij! De Houten Labels :zijn eenzijdig bewerktzijn gemaakt van mm dik berkenmultiplexhebben een formaat van x 1mmworden geleverd met lintje en neon bedrukt label. Stoere label om je kadootje nog persoonlijker en mooier te maken! Trendy trouwkaart met eigen foto, fotolijst, classic hout look en label. Stijlvolle trouwkaart van Luckz.


Jullie hebben de datum voor de grote dag geplan tijd om een leuke trouwkaart naar familie en vrienden te sturen. Maak een leuke foto van jullie samen en plaats deze in het fotolijstje aan de voorzijde van de kaart. Hippe trouwkaart in bohemian stijl met bruine en zeegroene gedrukte veer op houtprint achtergrond.


Zet jullie namen op het label , wijzig zelf teksten. Daarvoor bestaan er gelukkig labels. Momenteel zijn er twee gangbare labels voor gecertificeerd hout : FSC en PEFC. Met Corinera labels bieden wij je iets dat niemand anders heeft: uniek, door laser geëtste labels gemaakt van leer in verschillende kleuren, kunstleer, SnapPap, hout en metaal.


We laseren uw ontwerp met computergestuurde precisie op labels of hangtags van exclusieve materialen met een geheel eigen uitstraling. Leuke houten label in de vorm van een huisje. Legaliteitsverklaringen geven een aanduiding van de legale herkomst van hout.


Zij zeggen niets over het feit of het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Wel kunnen legaliteitsverklaringen kunnen een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts