maandag 29 december 2014

Styrodur isolatie

Het product wordt gekenmerkt door hoge drukvasthei lage wateropname en uitstekende isolatie. Bovendien kan het niet rotten en is het gemakkelijk te verwerken. Snel en voordelig bij u thuis! Koop of Verkoop styrodur op Marktplaats.


Styrodur (XPS) hardschuim wordt vaak . Vrij van CFK, HCFK en HFA.

Geschreven door lgwim in de rubriek: Isolatie. Hoge drukvasthei minimale . Deze veelzijdige warmte- en isolatieplaten hebben een glad oppervlak en sponning rondom. De plaat is ideaal voor zowel bovengrondse als ondergrondse bouwwerken.


Geëxtrudeerde polystyreen panelen LISSE ( styrodur ) XPS SYNTHOS SL voor alle gebruik en onder-kelder van isolerende gevels Plakken met PUR-s… € 2 08. De kopse kant is voorzien van een sponning. Veilig betalen met iDeal. Verzendkosten op basis van uw postcode Eigen .

Deze KOMO kwaliteitsverklaring voor. Deze kwaliteitsverklaring heeft betrekking op de productcertificatie van XPS isolatie platen voor het thermisch isoleren van vloeren. Dankzij de besparing op de energie kosten zijn de kosten voor het isoleren van een gebouw met.


Dit verlengt de levensduur van gebouwen en . Dankzij zijn betrouwbaarheid werd het een essentieel isolatiemateriaal voor . Direct uit voorraad leverbaar! NaaXPS (Geëxtrudeerd Polystyreen). Toepassingen: Thermische isolatie van spouwmuren, vloeren, daken, kelders en koudebrugonderbrekingen.


Eigenschappen: Kunststofschuim met gesloten cellenstructuur te herkennen aan de lichte groene kleur. Uw huis isoleren met XPS is gemakkelijk en erg duurzaam. Waarom XPS isolatie kiezen? Bestellingen vanaf € 37- worden . Belgische Unie voor de technische goedkeuring in de bouw. Federale Overheidsdienst (FOD) Economie, KMO, Middenstand en Energie.


Kwaliteit van de Bouw, Dienst Goedkeuring en Voorschriften,. WTC 6e verdieping, Simon Bolivarlaan, . Toevoegen aan mandje, Toevoegen aan uw favorieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts