maandag 29 december 2014

Komo keur

De Stichting KOMO beheert de keurmerken. KOMO -certificaten en - attesten worden uitgegeven door Certificatie-instelling die daarvoor geaccrediteerd zijn . Aantoonbaar en objectief. Kwaliteit voor de bouw herken je aan het KOMO - keurmerk.


Staat het KOMO - keurmerk ergens op? Dan wordt voldaan aan alle markt- én overheidseisen.

De klant koopt de kwaliteit die is beloofd: aantoonbaar . CE-markering en het KOMO - keurmerk zijn niet hetzelfde. Het KOMO - keurmerk biedt objectieve zekerheid dat aan alle kwaliteitseisen wordt voldaan. De betekenis van het KOMO - keurmerk. Op een bouwplaats komen uiteenlopende producten, processen, systemen en diensten samen. Marktpartijen hebben hierbij behoefte aan objectieve zekerheid.


Daarom komt u het KOMO - keurmerk tegen in tal van branches, zoals woningbouw en de installatiebranche. De eisen voor een KOMO - keurmerk. KOMO-certificatie is mogelijk voor alle grondstoffen, hulpstoffen, bouwproducten, bouwsystemen, processen en diensten in de bouwketen.

Voor certificatie gelden een aantal voorwaarden, welke beschreven staan in de KOMO-kwaliteitsstandaard. Om een certificaat te verkrijgen dienen . KOMO stelt eisen gericht op de kwaliteit van bouwproducten en controleert die kwaliteit. Het label garandeert bij plaatmaterialen echter dat de formaldehyde-emissie beperkt is en bij geïmpregneerd hout dat de. Verduurzaamd hout met KOMO keur is altijd geïmpregneerd met behulp van de vacuumdrukmethode, waardoor het impregneermiddel beter aan het hout gehecht is dan met de dompelmethode. Van wie is het certificaat?


KOMO is een kwaliteitskeurmerk voor de bouw. Het KOMO certificaat wordt beheerd door de onafhankelijke organisatie Stichting Bouwkwaliteit (SBK). Alle afgegeven KOMO certificaten zijn genoemd op de website van Stichting . Beoordelingsrichtlijnen ( BRL). Het KOMO -merk is een privaat kwaliteitskeurmerk dat borgt dat het product in zijn toepassing aan alle relevante Nederlandse wet- en regelgevingen voldoet. Een externe partij verklaart dat het vertrouwen bestaat dat het product aan de specificaties voldoet en geschikt is voor de omschreven toepassing.


Een KOMO -gecertificeerd product of proc. Destijds stonden de letters KOMO voor Keuring en Onderzoek van Materialen voor Openbare werken. De bedoeling was een keurmerk in het leven te roepen voor allerlei uiteenlopende producten en materialen.


Ofschoon KOMO zich tegenwoordig primair richt op de bouw, is de bekende KOMO vuilniszak nog een bewijs . Dit geïmpregneerde, voorgecomprimeerde schuimband dient als regendichte voegdichting van voegen in verticale buitengevelvlakken tussen bouwdelen of bouwmaterialen van beton, metselwerk , natuursteen, metalen, kunststoffen en hout. De afkorting KOMO staat voor Keuring en Onderzoek van Materialen voor Openbare . Met het KOMO - keurmerk kan elke schakel in de bouw op aan van de kwaliteit van producten, processen, systemen, diensten en managementsystemen.

Alle straatbakstenen van Vandersanden zijn KOMO -gecertificeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts