maandag 22 december 2014

Gebreid kleed

Dit gebreide vloerkleed maakt een statement in je woonkamer dankzij de verschillende gebreide onderdelen. Het lijnenspel in verschillende kleurtinten maakt dit kleed interessant zonder overheersend te zijn in je woonkamer. Het kleurenpalet is neutraal waardoor het vloerkleed met veel interieurs . Vind gebreid kleed op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Met een gebreid kleed , creëer je een gezellige sfeer in huis.

Een grof gebreid plaid van 1 zachte merino wol wordt met de hand naar jouw wens gemaakt. Hij kriebelt niet, is heerlijk zacht en ziet er prachtig uit. Vele blogs en magazines besteden hier aandacht aan. Fris, tijdloos en comfortabel: ontdek onze gebreide jurken - Gratis verzending en retour - Ruim aanbod gebreide jurken online - Zalando.


Ben jij in een creatieve bui? Maak dan nu met deze handige tips een grof gebreide plaid van dik wol. Meer creatieve ideeën willen opdoen? Op Pinterest een hit, nu bij Karwei.


De grof gebreide plaid brengt letterlijk wat warmte in huis.

De grove lont-garen voelt heerlijk zacht aan. Leg de deken opgevouwen als kussen op de bank en heb deze bij de hand voor als het wat frisser is. Gebreide plaid XL garen, Wit, 150x1cm. Dit plaid gaat na verloop van tijd leven . Je huis is eigenlijk nooit echt af.


Het is vaak namelijk een kleine weergave van je persoonlijkheid en aangezien jij nogal wat verandert gedurende je leven, z. Grofgebreid hoort helemaal bij het winterseizoen. Op een gladde, glanzende vloer - deze is zelfs spiegelend - komt een grofgebreid kleed extra mooi uit. Plaiden in alle kleuren en maten zijn helemaal trendy en kunnen niet bij jouw interieur ontbreken. Ook deze fijn gebreide plaid past heerlijk op bank of stoel. Verrijk je interieur met een grof gebreid kleed zoals deze witte met zwart gemixte.


Het kleed is van heerlijk zacht materiaal gemaakt en past bij zowat elk inte. Op een plekje wat draadjes los ( kan vast wel gereapareerd worden), fot… € 150. Plaids van katoen of kunststof, met wafelstructuur of grof gebreide plaids.


Heerlijk voor buiten in de tuin tijdens een zwoele zomeravond of voor binnen op de bank als het weer koud en guur is. En ze zijn ook nog een echte toevoeging aan je interieur! Onze kussens en plaids zijn zo ontworpen dat ze allemaal met elkaar . Dit stoere gebreide karpet is gemaakt van wol en volledig handgebreid!


Het vloerkleed heeft een afmeting van 1x 230.

Deze is ook leverbaar in het formaat 2x 2cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts