woensdag 17 december 2014

Meister silent touch dd 300

Meister DD 3laminaat vloeren kopen? Zacht maar wel ijzersterk! MEISTER designvloeren Silent Touch DD3zijn bijzonder robuust maar ook stil. De authentieke houtdessins geven uw ruimte een aards- en natuurlijk karakter.


Loop over deze vloer en u voelt de realistische houtstructuur onder uw voeten. MEISTER -designvloer is bovendien het gezonde alternatief voor vinyl, want in goede designvloeren zitten geen pvc en geen schadelijke weekmakers.

De speciale SilentTouch -oppervlaktetechnologie maakt hem heerlijk flexibel en warm voor de voeten. Rustiek licht eiken - mm - kunststof click vloeren zonder weekmakers. Grey Wash eiken - mm - kunststof click vloeren zonder weekmakers. Design vloerbedekkingen leveren de ideale voorwaarden om zowel particuliere als commerciƫle ruimtes bij normale belasting vorm te geven.


De DD 3S is daarnaast voorzien van een geintegreerde ondervloer waarmee deze designvloer uitermate geschikt is voor . Denk hierbij aan het onderhoud. Een houten vloer heeft ongelooflijk veel onderhoud nodig, terwijl deze vloer dat bijna niet nodig hebben. Dit scheelt dus een heleboel tijd.

Kostbare tijd die jij veel beter . Gratis verzending - Bestel hier met de laagste prijs uw pvc vloer. Deze vloer is gemaakt van een millimeter dikke Aquasafe- plaat wat garant staat voor zeer vormvaste en naadloos te leggen plank. Extra lang planken, 4V-groef. Vraag vrijblijvend uw offerte aan bij Laminaatheld.


Voor 23:uur bestel morgen in huis. Warm en mooi als een houten vloer, maar zo gemakkelijk in het onderhoud als laminaat. PREMIUM Designvloer- Silent Touch Catega Flex DD3(kleuren) (zie Classic voor designvloer Silent Touch DDen DD75) De Silent Touch DD 3wordt gemaakt met de gepatenteerde. Pakinhoud m² -zijdige v groef, Matte toplaag met voelbaar stuctuur.


De vloerinnovatie Silent Touch zorgt voor woonplezier en slaat daarbij . Designvloer Silent Touch DD3, DDen DDvan MEISTER is de som van alle vloeren. Van echt natuurlijk tot trendy bieden 18 . De ideale vloer voor het hele huis die tegen een stootje kan. Warm aan de voeten, geluiddempend door de Silent - Touch technologie, mooi door de natuurgetrouwe decoren en makkelijk in onderhoud. Gegarandeerd vrij van PVC of ongezonde weekmakers en is daarom. Een prachtige vloer met een zeer realistische uitstraling, dit kan eigenlijk niet fout gaan.


Waarom zou je voor deze vloer moeten kiezen?

Nou, omdat ze onder andere een zeer natuurgetrouwe . Deze designvloer geeft uw ruimte een warme en nostalgische uitstraling. De vloer is perfect te plaatsen in zowel uw woonkamer, als in de slaapkamer of douche. Productmanager Frank Vousten: “De marktontwikkeling in vloeren staat niet stil en wij zijn altijd op zoek naar nieuwe oplossingen hiervoor. Het is ons zelfs gelukt om twee dB . De Catega Flex DD 3S collectie bestaat uit hout dessins variĆ«rend in eik, es en den en van licht tot donker.


Deze indruk wordt nog eens versterkt door de voelbare structuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts