dinsdag 16 december 2014

Vloercoating buiten

Vloercoating Buiten - Hier vind u een overzicht van de beste Vloercoating producten voor buiten. Ook buiten kunt u prima een vloer verven. De juiste producten zijn echter van groot belang.


De epoxy coating voor buiten , ook voor terrassen. Klik hier voor meer info epoxy coating voor buiten wanden.

Bent u op zoek naar een vloercoating ? Sigma helpt u graag om een juiste vloerafwerking te kiezen. Deze epoxy coating zorgt ervoor dat uw buitenvloer beschermd is tegen slijtage en is geheel naadloos, waardoor u de buitenvloer ook nog eens eenvoudig schoon kunt houden. Stof, vuil en aanslag verwijdert u gemakkelijk van deze coating.


Wat bij een buitenvloer wel hetzelfde is als bij een binnenvloer, is dat u de vloer . Deze componenten Epoxy Vloercoating is bij uitstek geschikt voor beton-, zandcement- en anhydrietvloeren in bijvoorbeeld garages, werkplaatsen, magazijnen, showrooms, kelders etc. Polyurethaan betoncoating is tevens een twee componenten coating.

De coating staat bekend om zijn flexibiliteit en mooie naadloze uiterlijk. Ook geeft dit type PU coating meer . Sika biedt verschillende coatings voor buiten aan, zoals een scheuroverbruggende beschermingscoatings. Goed voor de eindafwerking van het beton en soms op basis van bitumen. Gebruik vloercoating , betonverf of epoxy coating. Bekijk nu ons aanbod coatings.


Geen voorkeur, Licht voetverkeer, Intensief voetverkeer, Autoverkeer, Vorkheftruck verkeer. Parkeergarages vloercoating. Binnen: Köster EP Rolcoating oplosmiddelvrij.


Buiten : Köster EP Rolcoating oplosmiddelvrij met UV bestendige toplaag. Deze betoncoating is geschikt voor binnen en buiten op steen en beton. Wil je asfalt, straatstenen, beton of sportvelden buiten schilderen?


Deze regenbestendige vloerverf is ideaal voor buitengebruik. Je kunt hem namelijk ook aanbrengen op licht vochtige ondergronden. Bovendien is deze coating goed bestand tegen . Een epoxy vloercoating aanbrengen doe je met weber.

Verder is de antislip- vloercoating ook bij uitstek geschikt voor zwembaden, supermarkten, galerijen, hotels en parkeergarages. De coating is ook geschikt voor buiten en kan bijvoorbeeld worden aangebracht op trappen en bruggen. Er is slechts een enkele laag voor nodig om de vloer antislip uit te voeren en de vloer is . Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Een overzicht van de beste vloer producten van sigma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts