dinsdag 23 december 2014

Vloerenhuis amsterdam

Al ruim 1jaar zetten we kwaliteit voorop. Met passie voor het vak is dit een vakkundig team. We staan vooral bekend om het leggen, renoveren en restaureren van ambachtelijk parket.


Een prachtige zaak met ruime keuze aan parket, en accessoires. Persoonlijke aandacht en service zoals het hoort. Parnassusweg 21 Amsterdam.

Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Alles voor de aanschaf van een nieuwe vloeren, natuursteenvloeren, laminaatvloeren, parketvloeren, siergrindvloeren, gietvloeren, tapijt. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review. Ook voor u gaan wij graag aan de slag!


Wilt u graag meer te weten komen? Wij denken vervolgens met u mee voor een oplossing voor uw probleem. I was really impress with the selection of floors in here.


Dé parket specialist van de omgeving!

Daarom heeft u een goede uitleg nodig. De ervaren adviseurs van dit bedrijf hebben zelf jarenlange ervaring met het leggen van parketvloeren. Een parketvloer koop je niet iedere dag. Openingstijden: Maandag: 13:tot 17.


Blue Dolphin is een onderdeel van Woodcare B. Heb je nog vragen over een review? Amsterdams Vloerencentrum is dé specialist in het snel en vakkundig leggen van PVC vloeren, kliklaminaat, houten vloeren, parketvloeren in Amsterdam en omstreken. Particulieren en bedrijven schakelen ons in voor houten vloeren laten leggen, maar ook hebben wij een enorme keuze aan vloeren en vloerbedekking. Hout op vloerverwarming, dat kan! In deze mooie villa op Ijburg hebben wij deze vloer mogen leveren en leggen.


Stenen wanddecoratie in combinatie met een houten vloer, afzonderlijke natuurproducten die mooi samensmelten in het. Of wilt u graag iets weten over de vloeren of één van de andere producten die wij bieden? Vloerenbedrijven verborgen recensie.


Schrijf uw eigen ervaring. Vloerenhuis is een laminaat en parket winkel in Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts